Îngropaţi în datorii! Celebrităţi cărora banca le-a confiscat casa!

10 februarie, 2015

Am crede că cineva care câştigă destul de mulţi bani n-ar trebui niciodată să aibă probleme financiare, însă adevărul este că se întâmplă mai des să se confişte case de milioane de dolari, decât bunuri materiale care însumează mai puţin.

Am crede că cineva care câştigă destul de mulţi bani n-ar trebui niciodată să aibă probleme financiare, însă adevărul este că se întâmplă mai des să se confişte case de milioane de dolari, decât bunuri materiale care însumează mai puţin. Aşadar, este posibil ca unele celebrităţi să-şi piardă vilele somptuoase atunci când stilul lor de viaţă este mai costisitor decât veniturile lor.

Iată câteva staruri la care nici nu te gândeai că au trecut prin aşa ceva!

Nicolas Cage este un actor de elită, care a strâns de-a lugul carierei sale o avere frumuşică, dar se pare că nu vrea s-o împartă cu nimeni. Actorul a refuzat să plătească statutului taxele aferente în anul 2007 şi aşa a ajuns să piardă numai puţin de trei proprietăţi.

Prima vândută a fost cea cunoscută şi sub numele de ”cea mai bântuită casă din America” în 2009. A doua proprietate pierdută a fost o casă din New Orleans, iar ce-a de-a treia a fost o vilă somptuoasă din Bel Air care valora 18 milioane de dolari, dar care a fost scoasă la licitaţie pentru doar 10 milioane de dolari.

Click pe următoarea!

Şi actorul Burt Reynolds a fost forţat să-şi scoată la licitaţie o proprietate după ce nu a plătit timp de 24 de luni ipoteca vilei în care locuia. După şase ani în care acea casă a stat la vânzare, actorul a vândut-o la uimitorul preţ de 3, 6 milioane de dolari, o treime din valoarea totală a vilei.

Rihanna şi-a cumpărat vila din Beverly Hills cu 6, 9 milioane de dolari. Trei ani mai târziu, aceasta a reuşit s-o vândă cu doar 5 milioane de dolari, motivând că renunţă la ea fiindcă nu este locuibilă. Riri l-a dat în judecată pe fostul proprietar pe motiv că vila este tot timpul inundată şi că are o infastructură fragilă.

LaToya Jackson a pierdut un apartament din Los Angeles, în valoare de 260. 000 de dolari, după ce a rămas în urmă cu plata la bănci a ratelor apartamentului. Şi mai celebrul său frate, Michael Jackson, a pierdut în acest fel un imobil în 2008.

Şi comedianul Chris Tucker era la un pas să-şi piardă casa. Acesta datora statului nu mai puţin de 4, 4 milioane de dolari, însă cumva acesta a reuşit să ajungă la o înţelegere şi să stabilească o rată lunară de aproape 26.000 de dolari.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg