Îngropaţi în datorii! Celebrităţi cărora banca le-a confiscat casa!

10 februarie, 2015

Am crede că cineva care câştigă destul de mulţi bani n-ar trebui niciodată să aibă probleme financiare, însă adevărul este că se întâmplă mai des să se confişte case de milioane de dolari, decât bunuri materiale care însumează mai puţin.

Am crede că cineva care câştigă destul de mulţi bani n-ar trebui niciodată să aibă probleme financiare, însă adevărul este că se întâmplă mai des să se confişte case de milioane de dolari, decât bunuri materiale care însumează mai puţin. Aşadar, este posibil ca unele celebrităţi să-şi piardă vilele somptuoase atunci când stilul lor de viaţă este mai costisitor decât veniturile lor.

Iată câteva staruri la care nici nu te gândeai că au trecut prin aşa ceva!

Nicolas Cage este un actor de elită, care a strâns de-a lugul carierei sale o avere frumuşică, dar se pare că nu vrea s-o împartă cu nimeni. Actorul a refuzat să plătească statutului taxele aferente în anul 2007 şi aşa a ajuns să piardă numai puţin de trei proprietăţi.

Prima vândută a fost cea cunoscută şi sub numele de ”cea mai bântuită casă din America” în 2009. A doua proprietate pierdută a fost o casă din New Orleans, iar ce-a de-a treia a fost o vilă somptuoasă din Bel Air care valora 18 milioane de dolari, dar care a fost scoasă la licitaţie pentru doar 10 milioane de dolari.

Click pe următoarea!

Şi actorul Burt Reynolds a fost forţat să-şi scoată la licitaţie o proprietate după ce nu a plătit timp de 24 de luni ipoteca vilei în care locuia. După şase ani în care acea casă a stat la vânzare, actorul a vândut-o la uimitorul preţ de 3, 6 milioane de dolari, o treime din valoarea totală a vilei.

Rihanna şi-a cumpărat vila din Beverly Hills cu 6, 9 milioane de dolari. Trei ani mai târziu, aceasta a reuşit s-o vândă cu doar 5 milioane de dolari, motivând că renunţă la ea fiindcă nu este locuibilă. Riri l-a dat în judecată pe fostul proprietar pe motiv că vila este tot timpul inundată şi că are o infastructură fragilă.

LaToya Jackson a pierdut un apartament din Los Angeles, în valoare de 260. 000 de dolari, după ce a rămas în urmă cu plata la bănci a ratelor apartamentului. Şi mai celebrul său frate, Michael Jackson, a pierdut în acest fel un imobil în 2008.

Şi comedianul Chris Tucker era la un pas să-şi piardă casa. Acesta datora statului nu mai puţin de 4, 4 milioane de dolari, însă cumva acesta a reuşit să ajungă la o înţelegere şi să stabilească o rată lunară de aproape 26.000 de dolari.



Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg