Însărcinată în ultimul trimestru, Jessica Alba a arătat fabulos la o gală în Los Angeles

13 noiembrie, 2017
gettyimages 873057938 jessica alba jpg jpeg

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Jessica Alba a făcut furori la o gală în Los Angeles. Stylish până în ultima clipă, aşa cum de altfel ne-a obişnuit, actriţa în vârstă de 36 de ani, însărcinată în ultimul trimestru cu un băieţel, a fost în centrul atenţiei la evenimentul la care a fost însoţită de soţul său, Cash Warren.

image

Mai are puţin până când îşi va mări familia, iar Jessica Alba şi soţul său trec printr-o perioadă incitantă, dar nu neglijează nici apariţiile publice. Cei doi au fost prezenţi sâmbătă seara la Gala Baby2Baby, ocazie cu care frumoasa blondă a făcut furori, îmbrăcată într-o rochie care i-a pus în evidenţă burta de gravidă.

image

A fost strălucitoare din cap până în picioare în ţinuta care i-a venit perfect. Actriţa nu a luat foarte multe kilograme în timpul sarcinii şi arată extraordinar de bine pentru o gravidă care mai are puţin şi aduce pe lume cel de-al treilea copil. Actriţa a purtat o rochie superbă, neagră, cu aplicaţii de dantelă fină, un model care i-a acoperit mâinile, dar i-a evidenţiat burtica şi picioarele tonifiate.

image

A optat pentru un look romantic, accesorizându-şi ţinuta cu o geantă de culoarea vişinei, din catifea, şi o pereche de cercei cu diamante. Cât despre make-up şi coafură, au fost special alese pentru a completa acest look vintage, cu buzele accentuate cu un ruj burgundy şi părul aranjat în bucle delicate.

image

Jessica şi Cash au deja două fiice împreună, Honor Marie de 9 ani şi Haven Garner, 6 ani. Actriţa a dezvăluit în luna octombrie sexul celui de-al treilea copil, dar nu se cunoaşte încă data când Jessica îi va da naştere băieţelului său.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg