Însărcinată pentru prima dată, Hailey Bieber dezvăluie ce pofte ciudate are: ”N-aveți voie să judecați!”

16 mai, 2024

Soția lui Justin Bieber se află la prima sarcină și experimentează neplăcerile perioadei de început. Pentru ea, care este un model de succes, dorința de a mânca mult sau în combinații ciudate este rară.

FotoJet Hailey jpg

Dar își dă voie să experimenteze și să își asculte corpul.

Fiind transparentă cu fanii din online, le-a arătat o mică parte din viața de gravidă.

Hailey Bieber, radiantă și așteptând cu nerăbdare sosirea primului ei copil cu soțul Justin Bieber, și-a captivat cei 52,2 milioane de urmăritori de pe Instagram, cu privire la poftele ei neobișnuite în sarcină. Bine măcar că aceste pofte au la bază proteinele și nu carbohidrații!

Modelul în vârstă de 27 de ani, care și-a anunțat recent sarcina, a împărtășit o fotografie grăitoare, după ce și-a preparat ”pofta ce-a poftit”: salată de ouă fierte deasupra unui castravete murat, cu sos iute.

În imagine i se vede manichiura roșie și felul pofticios în care ține gustarea. Într-un mod nostim, a scris pe Story: „Și nu, nu ai voie să judeci!!” etichetând combinația drept „cea mai mare poftă a ei”.

HB jpg

La începutul acestei luni, cuplul, care a spus prima dată „Da” în 2018, i-a încântat pe fani distribuind postări identice pe conturile lor de Instagram pentru a anunța vestea fericită.

Modul în care au făcut-o este și foarte romantic.

Modelul în vârstă de 27 de ani și-a afișat sarcină într-un videoclip emoționant care o arată într-o rochie de mireasă din dantelă, alături de cântărețul în vârstă de 30 de ani, pe o pajiște din Hawaii.

Hailey și Justin au avut parte de o ceremonie în aer liber, ocazie cu care vedeta însărcinată a afișat și un nou inel cu diamante primit de la soțul ei.

În stilul lui caracteristic, Justin a fost îmbrăcat mult mai casual decât soția sa, cu blugi, jachetă și șapcă, și a fost fotografiat filmându-și mireasa care-și mângâia mândră pântecul.

Cuplul este căsătorit din septembrie 2018, un mariaj despre care s-a scris în urmă cu ceva timp că ar avea probleme. După cum putem afla azi, adevărul este cu totul altul.

Conform presei americane, Hailey ar fi însărcinată în peste șase luni, ceea ce înseamnă că primul copil al cuplului va veni pe lume undeva în luna iulie.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg