Însărcinată pentru prima dată, Hailey Bieber dezvăluie ce pofte ciudate are: ”N-aveți voie să judecați!”

16 mai, 2024

Soția lui Justin Bieber se află la prima sarcină și experimentează neplăcerile perioadei de început. Pentru ea, care este un model de succes, dorința de a mânca mult sau în combinații ciudate este rară.

FotoJet Hailey jpg

Dar își dă voie să experimenteze și să își asculte corpul.

Fiind transparentă cu fanii din online, le-a arătat o mică parte din viața de gravidă.

Hailey Bieber, radiantă și așteptând cu nerăbdare sosirea primului ei copil cu soțul Justin Bieber, și-a captivat cei 52,2 milioane de urmăritori de pe Instagram, cu privire la poftele ei neobișnuite în sarcină. Bine măcar că aceste pofte au la bază proteinele și nu carbohidrații!

Modelul în vârstă de 27 de ani, care și-a anunțat recent sarcina, a împărtășit o fotografie grăitoare, după ce și-a preparat ”pofta ce-a poftit”: salată de ouă fierte deasupra unui castravete murat, cu sos iute.

În imagine i se vede manichiura roșie și felul pofticios în care ține gustarea. Într-un mod nostim, a scris pe Story: „Și nu, nu ai voie să judeci!!” etichetând combinația drept „cea mai mare poftă a ei”.

HB jpg

La începutul acestei luni, cuplul, care a spus prima dată „Da” în 2018, i-a încântat pe fani distribuind postări identice pe conturile lor de Instagram pentru a anunța vestea fericită.

Modul în care au făcut-o este și foarte romantic.

Modelul în vârstă de 27 de ani și-a afișat sarcină într-un videoclip emoționant care o arată într-o rochie de mireasă din dantelă, alături de cântărețul în vârstă de 30 de ani, pe o pajiște din Hawaii.

Hailey și Justin au avut parte de o ceremonie în aer liber, ocazie cu care vedeta însărcinată a afișat și un nou inel cu diamante primit de la soțul ei.

În stilul lui caracteristic, Justin a fost îmbrăcat mult mai casual decât soția sa, cu blugi, jachetă și șapcă, și a fost fotografiat filmându-și mireasa care-și mângâia mândră pântecul.

Cuplul este căsătorit din septembrie 2018, un mariaj despre care s-a scris în urmă cu ceva timp că ar avea probleme. După cum putem afla azi, adevărul este cu totul altul.

Conform presei americane, Hailey ar fi însărcinată în peste șase luni, ceea ce înseamnă că primul copil al cuplului va veni pe lume undeva în luna iulie.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg