Instantanee de vis! Cel mai frumos album de nuntă de la Hollywood

3 martie, 2018
FotoJet jpeg

În ziua cea mare, vedetele radiau de fericire şi arătau mai bine ca niciodată! Vă propunem să admirăm câteva rochii de mireasă superbe şi o atmosferă de vis la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa celebrităţilor.

Momentul în care şi-au spus reciproc “Da!” în faţa altarului a fost unul dintre cele mai frumoase şi mai importante din viaţa lor. Alături de cei dragi, cei doi miri şi-au declarat iubire veşnică şi şi-au promis reciproc că vor fi împreună, la bine şi la greu, fără să dea nici măcar un pas înapoi. Nu toţi au reuşit asemenea performanţă, ajungând mai repede sau mai târziu la divorţ. Însă alţii sunt şi în ziua de azi dovada pură că dragostea poate învinge orice obstacol. Iată câteva instantanee din ziua în care starurile şi-au unit destinele!

image

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith s-au căsătorit în 2001, la 10 ani după ce actorul şi-a pierdut prima soţie, Cassandra, din cauza cancerului ovarian. Tragedia nu l-a părăsit pe Pierce, având de-a face cu încă o pierdere imensă - fiica lui Charlotte, provenită din primul mariaj, a pierdut şi ea lupta cu cancerul ovarian. Dar soarele a ieşit pe strada acestuia când a întâlnit-o pe Keely, care este sprijinul lui şi-n ziua de azi şi i-a dăruit starului hollywoodian doi fii. Iată-i pe cei doi soţi, care sunt şi acum îndrăgostiţi unul de altul ca-n prima zi, în ziua nunţii lor! Fericirea li se citeşte în priviri!

image

Pasiunea e mare între Jessica Biel şi Justin Timberland în ziua cea mare! Şi de ce nu? Sunt tineri, frumoşi şi au toate oportunităţile profesionale în calea lor! Ceea ce îi mai împlineşte şi-n ziua de azi este copilul lor, o minunăţie de băieţel de aproape trei ani, Silas.

image

Katherine Heigl şi Josh Kelley au aniversat, în decembrie, 10 ani de când a fost făcută această fotografie, adică de la nunta lor. Cei doi sunt împreună şi speră să reuşească să formeze un cuplu până la adânci bătrâneţi. Dar greutăţile nu i-au ocolit, după cum spune actriţa. "Vă spun sincer, au fost momente când îmi venea să iau perna şi să îl sufoc în somn, atât de enervată eram pe el. Dar, cu cât petrec mai mult timp împreună, cu atât mi-am dat seama mai bun că este cel mai bun partener pentru mine", a declarat vedeta serialului Anatomia lui Grey.

image

Patru ani, atât a durat mariajul actriţei Drew Barrymore cu dealerul de artă Will Kopelman. În ziua nunţii erau cum nu se puteau mai fericiţi, mireasa fiind însărcinată cu primul lor copil. Cei doi foşti soţi au două fetiţe împreună, pe care încearcă din răsputeri să le crească împreună cât mai bine.

image

Claudia Shiffer s-a măritat cu regizorul englez Matthew Vaughn în 2002, iar cele două staruri au trei copii împreună - pe Caspar Matthew, născut în ianuarie 2003, pe Clementine Poppy, care a venit pe lume în noiembrie 2004, şi pe Cosima Violet, care a întregit familia începând cu 2010.

image

Ziua în care Renee Zellweger şi cântăreţul de muzică country Kenny Chesney şi-au unit destinele a fost de vis! Pe plajă, alături de cei dragi, ce-ţi poţi dori mai mult?! Să reziste mariajul lor mai mult decât câteva luni. Pentru că, după numai cinci luni de la nuntă, actriţa a cerut anularea căsniciei pe motiv de fraudă. Cum a păcălit-o individul? Păi, se pare că e gay! Auci!

image

Ce mireasă frumoasă şi fericită! Da, dar, din păcate, zâmbetul cântăreţei a dispărut la scurt timp după ce această fotografie a fost făcută. Mariah Carey s-a măritat cu music mogul Tommy Mottola în 1993, dar n-a reuşit să stea cu el decât cinci ani. Ani în care el i-a lansat cariera, dar a şi controlat fiecare aspect din viaţa divei. Atât profesional, cât şi personal.

image

Nici căsnicia de şase ani a actriţei Katie Holmes cu Tom Cruise n-a fost lipsită de probleme. Ea a trebuit să respecte nişte reguli scientologice, care i-au pus capac într-un final. I-a dăruit acestuia un copil, dar naşterea micuţei Suri a trebuit să se petreacă în cea mai mare linişte, conform convingerilor religioase ale tatălui. În 2012, Holmes s-a eliberat de presiunea la care era supusă în mariajul cu unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Dar nunta a fost măcar frumoasă, nu?

foto - preluare PinterestRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg