Instantanee de milioane! Simona Gherghe s-a întâlnit cu Kate Hudson în Grecia

27 septembrie, 2024

Vedeta Antenei 1 a avut surpriza de-a face plajă într-un loc în care iahtul pe care se relaxa starul hollywoodian a poposit lângă mal.

Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg

Vacanțele din Grecia au devenit un must have pentru români și, pe lângă litoralul românesc, unde poți fugi oricând, destinațiile de la vecinii eleni sunt pe val. Simona Gherghe și soțul său, Răzvan Săndulescu au ajuns și anul acesta acolo cu copiii lor, pentru o porție de mare și de soare, în splendida insulă Paxos.

Situată la sud de insula Corfu și având o „insulă soră” în apropiere, Antipaxos, acest mic refugiu cu doar 2.300 de locuitori devine un adevărat furnicar pe timpul verii, când este vizitată de turiști. Atribuindu-li-se o origine divină (Zeul Mărilor şi Oceanelor, se spune că Poseidon a creat aceste insule de vis pentru soţia sa Amfitrite), cele două destinaţii turistice sunt accesibile doar pe cale maritimă.

Cu țărmuri udate de apele azurii ale Mării Ionice, cu case colorate, un mic port cu ambarcațiuni și taverne cochete, plaje cu nisip fin, cele 3 grote albastre și un muzeu al săpunului, Paxos are atracții din plin. Și, chiar dacă nu este Santorini sau Mykonos, aici ajung și turiști foarte celebri.

De asta s-au convins și Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, care s-au trezit că fac plajă lângă... Kate Hudson! Da, aceeași Kate Hudson pe care o urmărim în filme, pe red carpet și pe rețelele de socializare.

Ce reacție a avut vedeta Antenei 1 când a realizat că se află la câțiva metri de un star hollywoodian? „Cum o fi să stai la plajă și, la câteva șezlonguri mai încolo, s-o vezi pe Kate Hudson? Stai, ce? KATE HUDSON?! Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos. Eu v-am spus că insula e specială. Așadar, o văd. Îi spun și lui Răzvan. Nu mă crede. N-are cum. Era cu un grup de prieteni, veniseră pe un iaht, mâncaseră la aceeași tavernă de pe plajă. Vreo ora ne-am tot întrebat dacă să îndrăznim, să nu-ndrăznim… argumente pro și contra. Le-am povestit și copiilor, s-au minunat și ei (mai ales Ana). Până la urmă, am zis s-o facem”, a povestit Simona Gherghe într-o postare pe Instagram.

„Era trecut de 7 seara, mai rămăseserăm doar noi patru și grupul lor. Cu un amestec de emoție și jenă să n-o deranjez, am rugat-o să facă o poză cu noi, dacă nu cerem prea mult. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme, nu numai că a acceptat, dar a și complimentat-o pe Ana și a schimbat câteva vorbe cu ea. Și Kate are o fetiță cam de aceeași vârstă. E frumoasă, caldă, naturală. Și tare bucuroși am fost c-am întâlnit-o în realitate. Fotografiile sunt făcute la sfârșitul lui iulie. N-am postat atunci, că n-am vrut sa-i stric vacanța. P.S. Superstarul familiei, Vlad, a refuzat să apară în poză. Nu știe el ce-a pierdut, o să înțeleagă mai târziu.”

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg