"Insula iubirii" i-a despărţit, dar copilul i-a reunit. Cine sunt concurenţii care s-au împăcat... ca prin magie?

28 iunie, 2022

Sezonul al şaselea al celui mai controversat reality show tocmai s-a încheiat într-o mare de lacrimi şi de despărţiri. Totuşi, avem parte şi de veşti bune!

Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg

Experimentul social din Thailanda s-a dovedit a fi neîndurător pentru majoritatea cuplurilor venite să-şi testeze dragostea. Dacă Bogdan şi Celia au fost primii care au părăsit insula şi probabil şi singurii care au rămas îndrăgostiţi ca la început, după ce dorul şi neliniştea l-au făcut pe el să-i pună ei un inel de logodnă pe deget, următorii concurenţi nu s-au mai putut privi în ochi cu la fel de multă tandreţe.

Katy şi Ionuţ au plecat de mână acasă, dar în România gândul ei era tot la Marius, ispita din Thailanda. Cum Katy a fost refuzată, ea s-a reîntors la Ionuţ.

Cerasela şi Dragoş păreau să fie un cuplu sudat, deşi ciudat de permisiv, dar în cele din urmă n-a rezistat, ajungând la despărţire după sosirea în ţară.

Pentru Rey și Lavinia lucrurile păreau destul de clare, după ce fiecare şi-a găsit consolarea în braţele câte unei ispite. Dar acasă, în România, Rey s-a răzgândit şi, după ce a plecat înapoi în Irlanda, a vrut-o lângă el pe Lavinia. Prea târziu, însă...

Între Cristina şi Sebastian lucrurile au fost clare: nu mai mergeau pe acelaşi drum. Motiv pentru care fiecare şi-a văzut de viaţă, chiar dacă au rămas în relaţii bune de prietenie.

Cel mai mare şoc l-a avut, însă, Alex, care se aştepta ca soţia sa, Teodora, să-i sară fericită în braţe la ultimul bonfire. Din păcate, îmbrăţişarea ei a avut o conotaţie amicală, nu romantică, ea anunţându-l, la capătul celor 3 săptămâni de test, că vrea să fie singură.

Reveniţi în ţară, au stat o vreme separaţi, după care au început să discute despre problemele care au dus la ruptura dintre ei. Şi, cumva, ca prin magie, Alexandru Marcu, cel care a şi făcut numere de magie la "Românii au talent", a readus-o pe Teodora în braţele sale. Surpriza a venit după două luni, când cei doi au aflat că vor deveni părinţi. Acum, Teodora se pregăteşte să nască o fetiţă.

FOTO: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg