Întâlnire de gradul trei: Botezatu şi Columbeanu, în SUA

10 octombrie, 2012
540896 473630752681270 862658709 n jpeg

Ajuns peste Ocean cu colecţia Domina, creatorul de modă român şi-a prelungit şederea în SUA şi a dat o raită şi prin Beverly Hills, unde şi-a dat întâlnire cu Monica Columbeanu.

Ajuns peste Ocean cu colecţia Domina, pe care a prezentat-o la New York Couture Fashion Week, creatorul de modă român şi-a prelungit şederea în SUA şi a dat o raită şi prin Beverly Hills, unde şi-a dat întâlnire cu Monica Columbeanu.

Din mesajul pe care l-a postat pe Facebook, aflăm că Bote a fost la Regent Beverly Wilshire Hotel, locul unde s-a filmat celebrul film „Pretty Woman“. „Priveliştea e incredibila, apartamentul în care stau e uriaş, iar eu mi-aş dori să puteţi toţi vedea ceea ce văd eu acum".

image

Cea care l-a luat de la aeroport a fost însăşi Monica Columbeanu, deşi, în trecut, cei doi n-au fost în cele mai bune relaţii. Dar se pare că acum Monica şi Cătălin au revenit la sentimente mai bune, iar Cătălin a avut numai cuvinte de laudă pentru ea: „De la aeroport m-a luat Monica, pe care am fost extrem de fericit să o revăd. A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunată, de o eleganţă desăvârşită. Mă bucur pentru fericirea ei, pentru noua ei familie şi pentru turnura fericită a evenimentelor din viaţa ei. Este foarte respectată la Hollywood, datorită caracterului ei frumos şi a personalităţii calde. Ea şi Mr.Pink trăiesc o iubire sinceră şi formează un cuplu neaşteptat de frumos. Sincer să fiu, nu am văzut un cuplu legat de o iubire mai sinceră decât cea pe care o trăiesc ei. Sunt onorat şi fericit să fiu prietenul lor“.

image

Tot acum aflăm că Bote va participa mâine la un bal la care sunt invitate „peste 300 de celebrităţi, oameni de afaceri şi capete încoronate din toată lumea. Sunt convins că atmosfera va fi una deosebită, la fel ca tot ceea ce mă înconjoară aici“, îşi încheie, optimist, mesajul Cătălin Botezatu.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg