Întâlnirea lui Cindy Crawford cu Prințesa Diana! Fotomodelul urmărește serialul The Crown

21 decembrie, 2023

Cindy Crawford și-a amintit de vizita sa la Palatul Kensington, acolo unde s-a întâlnit cu Prințesa Diana! Fotomodelul și-a adus aminte de întâlnire, după ce a văzut unele secvențe din serialul The Crown de pe Netflix.

Printesa Diana Cindy Crowford jpg

Cindy Crawford a rememorat perioada în care a întâlnit-o pe Prințesa Diana, postând pe Instagram un clip video cu o secvență din serialul The Crown de pe Netflix. În clip e surprinsă scena din cel de-al șaselea sezon al serialului, în care tânărul Prinți William admiră posterele cu modele de pe peretele său, inclusiv unul al supermodelului Cindy Crawford, acum în vârstă de 57 de ani.

În scenă, Prințul Philip, interpretat de actoul Jonathan Pryce, îl întreabă pe William despre femeile din afișe, iar el a răspuns: "Claudia Schiffer, Cindy Crawford și Naomi Campbell."

Pe Instagram, Cindy Crawford a postat această secvență, cu descrierea: "Un mic cameo pe @thecrownetflix". "Încă îmi amintesc foarte bine vizita la Palatul Kensington pentru a o întâlni pe Diana și pe un William adolescent (care tocmai descoperise "Super Modelele")." Ulterior, Cindy Crawford a postat o fotografie realizată la întâlnirea sa cu regretata Prințesă de Wales.

Acum ceva vreme, supermodelul a împărtășit cum s-a văzut cu Prințesa Diana, care a obținut numărul biroului ei și a sunat personal pentru a-i solicita prezența la Palatul Kensington.

Asistenta lui Cindy Crowford a fost în stare de șoc în acel moment. "În cele din urmă am intrat în legătură, iar ea m-a întrebat dacă data viitoare când voi fi în Londra, voi trece pe la ea pentru un ceai - cred că prințul William abia începea să observe modelele și s-a gândit că ar fi o surpriză drăguță pentru el și prințul Harry", a explicat Crawford.

În ciuda faptului că se simțea nervoasă și nesigură cu privire la ce să poarte, Crawford și-a amintit că imediat ce Prințesa Diana a intrat în cameră și au început să vorbească, s-a simțit ca și cum ar fi conversat cu o prietenă.

Ea a lăudat-o pe Prințesa Diana ca fiind o "femeie stilată".

În 2020, în timpul unei conversații cu prietena ei apropiată și colega ei  Naomi Campbell în cadrul seriei "No Filter With Naomi" de pe YouTube, Cindy Crawford a mărturisit că s-a simțit "atât de intimidată" când a întâlnit-o inițial pe Diana. "Am fost atât de intimidată să o întâlnesc pe Prințesa Diana și să fiu la Palatul Kensington", a recunoscut ea, notează The Express

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg