Întâmplarea nostimă prin care a trecut Jennifer Garner alături de fostul coleg Mark Ruffalo

12 februarie, 2024

Nostima actriță și-a rupt ochelarii chiar înainte de a-i anunța Steaua de pe Aleea Celebrităților fostului ei coleg, simpaticul Mark Ruffalo.

Jennifer Garner și Mark Ruffalo, Getty (10) jpg

Cei doi au jucat împreună în celebra comedie ”Azi 13, mâine 30”, unde formau un cuplu adorabil.

Și, după cum se vede treaba, la fel de trăsniți au rămas. Mereu pusă pe șotii, Jennifer Garner reușește să însuflețească orice loc. Și în sarcina sa a revenit anunțul atât de important pentru Mark Ruffalo, potrivit căruia a fost onorat cu o bine meritată stea pe Aleea Celebrităților. (Walk of Fame).

Jennifer Garner și Mark Ruffalo, Getty (5) jpg

Actorul a îngenuncheat în fața propriei stele, susținut fiind de colega sa și de David Fincher.

Chiar înainte de rostirea discursului, Jennifer Garner a izbucnit în râs căci a înțeles că iarăși făcuse o trăsnaie: și-a rupt ochelarii.

Cu toate acestea, nu s-a lăsat tulburată de eveniment și a rostit cele mai frumoase gânduri legate de starul alături de care a scris istorie în „13 Going on 30”, o comedie adorabilă în care o adolescentă este atinsă de un praf magic și devină în câteva minute o adultă de succes, însă foarte departe de principiile care-i erau atât de dragi în copilărie. Pas cu pas, adulta Jennifer Garner, ghidată de versiunea sa mică, o repune pe calea cea bună pe femeia ce devenise așa cum nu-și dorise niciodată. Partener în călătorie îi este Mark Ruffalo, cel mai bun prieten din copilărie.

 Jennifer Garner a mărturisit că se simte norocoasă că a prins acele vremuri, când copiii se îmbrăcau într-un anume fel de Halloween. Și au rememorat un episod amuzant din film, când au dansat pe ”Thriller” a lui Michael Jackson.

Mark Ruffalo, cunoscut și pentru interpretările sale excepționale din seria „Răzbunătorii”, este a 2.772-a persoană care a primit această onoare prestigioasă. Aleea Celebrităților (Walk of Fame) este un reper important la Hollywood, California.

Aici sunt etalate o mulțime de stele, fiecare dintre ele simbolizând o vedetă din industria divertismentului, de la actori și muzicieni până la regizori și producători.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Clanul Vera, David jpg
FotoJetcupluri Bafta jpg
FotoJetBafta (2) jpg
Nicole Kidman GettyImages 1359116428 (2) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
FotoJetBrad jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (3) jpg
Gisele Bündchen se iubește cu Joaquim Valente, Profimedia (1) jpg
FotoJetAlbu jpg
David Beckham și Victoria (4) jpg
Melania şi Donald Trump
Regina Rania, Joe Biden, GettyImages jpg
FotoJetMichael jpg
George și Amal Clooney la Veneția, Profimedia (3) jpg
Bennifer la premiera This Is Me    Now, Profimedia jpg
Milli Vanilli foto GettyImages 113246941 jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
Irina Fodor în negru PNG