Întâmplări 100% adevărate. Staruri care au fost răpite!

1 septembrie, 2017
Untitled collage jpeg

Nu este niciun scenariu hollywoodian, ci realitatea pură! Aceste vedete au trecut prin momente de groază atunci când au fost private de libertate şi ţinute captive.

Madonna

image

Mariajul din anii ’80 al Reginei Pop cu Sean Penn a fost unul cât se poate de zbuciumat, care a culminat cu răpirea şi maltratarea divei de către soţul ei aflat sub influenţa alcoolului. Astfel, în decembrie 1989, Madge a trecut printr-un adevărat coşmar, care a durat nu mai puţin de două ore. În Ajunul Anului Nou, ea a fost ţinută captivă, legată fedeleş la mâini şi la gură şi, pe deasupra, bătută.

Madonna şi Sean Penn, pe vremea când erau fericiţi împreună

Se pare că Sean era beat criţă în acele momente, ceea ce i-a agravat nervozitatea pe care o avea în mod obişnuit. Şi-a legat bine nevasta de un scaun şi a bătut-o într-un atac de agresivitate incredibil. Madonna a reuşit într-un final să scape singură, să se elibereze. Au existat ulterior rapoarte medicale şi ale poliţiei care dovedesc că asemenea episod regretabil chiar a avut loc, însă Madonna a negat întregul incident ani mai târziu. E posibil să fi acoperit fapta de-o violenţă uimitoare a lui Penn pentru simplul motiv că cei doi soţi s-au împăcat după acest moment. Nu pentru mult timp însă.

George Clooney

Actorul a trăit clipe de coşmar

În 2007, actorul se afla în capitala Sudanului pentru a filma un documentar despre genocidul care avusese loc în acea regiune. Tocmai pentru că a îndrăznit să facă cunoscută situaţia complicată din acea zonă, Clooney şi restul echipei lui au avut de suferit din cauza celor de-acolo. Sau cel puţin asta a crezut, în primă instanţă, starul. Autocarul lor a fost oprit în mijlocul pustietăţii şi toţi cei din maşină au fost ameninţaţi cu armele.

I s-a pus arma la tâmplă

“Soldatul” care a recurs la aşa ceva nu avea mai mult de 10 ani, însă ţinea o AK47 la tâmpla actorului şi n-avea de gând să renunţe până când nu obţinea ce dorea. Le-a ordonat oamenilor să coboare din autocar, iar jos îi aşteptau alţi puşti cu alte... puşti. Întreaga operaţiune a avut loc pentru a pune la cale un furt. Au luat aşadar tot ce au putut din autocar şi plănuiau să-i urce înapoi pe oameni în maşină pentru a-i răpi. Mulţumiţi de ceea ce au furat, au renunţat la restul planului şi i-au lăsat pe George şi pe restul echipei să plece.

Jessica Alba

A fost găsită legată în portbagajul maşinii

În timp ce filma pentru Flipper, actriţa a început să primească tot felul de telefoane ciudate. S-a gândit că era vorba de vreun fan ţăcănit şi nu şi-a mai bătut capul cu asta. Din păcate, n-a fost vorba despre o simplă glumă. Jessica a fost ulterior răpită de pe platoul de filmare şi a dispărut timp de 14 ore!

image

Când a fost, în sfârşit, găsită era legată la mâini, picioare şi gură în portbagajul unei maşini. Autorităţile n-au dat detalii cu privire la acest incident. Nimeni nu a fost arestat pentru simplul motiv că Alba nu a oferit poliţiştilor nicio informaţie cu privire la tot ceea ce i se întâmplase. Iar cazul a fost, în mod surprinzător, închis, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Hmm!...Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}