Internau┼úii sunt intriga┼úi de fra┼úii mai mici ai lui Novak Djokovic. Cum arat─â acum ┼či cu ce se ocup─â Marko ┼či Djordje Djokovic?

13 ianuarie, 2022
1 djokovic gettyimages 79279110 jpg jpeg

Cazul Novak Djokovic a fost puternic dezb─âtut pe internet ├«n aceste zile. Dac─â ┼čederea juc─âtorului de tenis ├«n Australia ┼či participarea lui la Australian Open sunt ├«nc─â sub semnul ├«ntreb─ârii, internau┼úii au descoperit ┼či o parte mai superficial─â a acestui subiect: aspectul fizic al fra┼úilor mai mici ai lui Djokovic.

Este vorba mai ales de mezinul familiei Djokovic, Djordje Djokovic, care a participat al─âturi de p─ârin┼úii s─âi, Srdan ┼či Dijana, la o conferin┼ú─â de pres─â ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â. Mul┼úi internau┼úi au observat, cu aceast─â ocazie, c├ót de chipe┼č este fratele ├«n v├órst─â de 26 de ani al lui Novak.

T├ón─ârul Djokovic a p─ârut ┼či foarte sigur pe el la aceast─â conferin┼ú─â care a f─âcut ├«nconjurul lumii, declar├ónd c─â fratele s─âu mai mare lupt─â doar pentru libertatea de a alege. La r├óndul lui juc─âtor de tenis, Djordje a f─âcut de c├óteva ori echip─â la dublu cu Novak Djokovic, ├«ns─â este departe de performan┼úele sportive ale campionului s├órb. C├ót despre via┼úa personal─â, t├ón─ârul Djordje are o leg─âtur─â amoroas─â cu o prezentatoare TV din Serbia, pe numele ei Saska Veselinov, o blond─â glamouroas─â care posteaz─â frecvent poze cu Djordje pe contul ei de Instagram.

Al doilea n─âscut al familiei Djokovic, Marko, n-a fost prezent la celebra conferin┼ú─â de pres─â, ├«ns─â ├«┼či sus┼úine frenetic fratele pe Instagram. Marko, ├«n v├órst─â de 30 de ani, s-a retras din tenisul profesionist ┼či lucreaz─â ca antrenor de tenis ├«n Mallorca, Spania. Acolo a ├«nt├ólnit-o ┼či pe iubita lui, Leticia Tesara, o brazilianc─â de profesie fashion designer.

Cei doi fra┼úi, de┼či tr─âiesc ├«n umbra talentului lui Djokovic, sunt foarte apropia┼úi de campionul s├órb ┼či ├«l sus┼úin necondi┼úionat ├«n aceast─â dram─â australian─â a acestuia.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg