INTERVIU EXCLUSIV George Papagheorghe: "David este cel mai pupat copil de pe Planetă!"

15 septembrie, 2017
Jorge 2 jpeg

Chiar cu puţin timp înainte de botez, George ni l-a prezentat pe noul membru al familiei sale, fiul de şase luni dăruit de soţia sa, Ramona

La micul dejun. De la stânga la dreapta: George, Karina, David, Ilinca şi Ramona.

Ne-am întâlnit la scurt timp după ce se întorseseră dintr-o vacanţă cu toţi copiii: micuţul David, Ilinca, fiica Ramonei din mariajul anterior, şi Karina, fiica lui George din căsnicia anterioară. Formula s-a reunit pentru şedinţa noastră foto, pentru a ni-l prezenta pe David înainte de botez – evenimentul pentru care pregătirile erau în toi. Acum, în sfârşit George nu se mai simte în minoritate în familia sa. Şi mai mult decât atât, se vede treaba că micul David a venit cu noroc, fiindcă toamna aceasta se anunţă una extrem de prolifică pentru tatăl lui: George prezintă o nouă emisiune pe Kanal D, Super Potriveala, şi va lansa o colecţie de pijamale chic.

Tocmai v-aţi întors din vacanţă. George Da, am fost în Antalya. Noi doi, cei trei copii, David, Ilinca, Karina, mama mea şi bona. Într-un hotel all inclusive, româneşte aşa... (râde) Ramona Dacă era româneşte, era în Grecia... (râde) Şi chiar a fost concediu? V-aţi odihnit? Da. Secretul a fost să avem trei camere. Şi ne-am grupat. George Recepţionerul ne-a dat trei camere în trei colţuri diferite ale hotelului. Fetele au fost încântate să stea împreună. David cu mama şi bona erau fix în capătul celălalt al hotelului... Şi noi doi am avut în acelaşi timp şi intimitate. A treia zi eram deja super-relaxaţi. Acum v-aţi întors şi aveţi botezul celui mic pe 17 septembrie. Da şi ne bucurăm că am făcut această şedinţă foto chiar unde facem noi botezul, la Jubile Concept. Am ales tema David în Ţara Minunilor. Naşi ne vor fi Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, cu care ne-am împrietenit extraordinar când am avut eu nişte filmări pentru un videcolip cu ea în Cipru. Totul va fi într-n cadru oarecum restrâns, doar 120 de invitaţi. Cum l-au primit Ilinca şi Karina pe David? Am avut discuţii cu ele dinainte de a se naşte David, fiindcă nu ştiam cum vor reacţiona. Iniţial, Ilinca era cea care nu prea voia să audă de treaba asta... Zicea: „Pfff, ce părinţi am, frate! Eu fac 15 ani, voi vă apucaţi să faceţi copil!“ (râde) Ilinca Nu e adevărat. Nu mai spuneam aşa de mult. Acum ajunsesem să-mi doresc un frăţior. Când ne chemaţi pe toţi la un restaurant, eu tot aşteptam să ne daţi vestea cea mare. Mereu ziceam: „Acum, acum ne spun.“ George Karina şi-ar fi dorit o surioară mai mică... Cu trei fete prea eram în minoritate. Dar după ce s-a născut, l-a îndrăgit şi Karina. Şi acum David e cel mai pupat copil de pe Planetă. Karina zice că e aşa pupabil. (râde)

image

Prima chiar i-a făcut-o tati. Dar doar prima. Toate celelalte nu le-a făcut tati.

Păi pentru că am avut loc. Apoi s-a umplut casa. E Ramona. Avem şi bonă. Mai e şi Ilinca. Mai venea şi mama. Şi, frate, eu nu mai aveam loc. De ce să mă bag peste atâtea fete?!

Acum nu mai alăptez, dar am făcut-o trei luni.

Da, de mult!

Păi a doua zi după ce a născut îmi zice: „Adu-mi şi mie laptopul!“. Zic: „Eşti la spital. Tu n-ai voie nici hainele tale să le ai acolo. Şi tu vrei latopul?!“. „Da, că trebuie să răspund la nişte mailuri...“. Am zis bine şi nu i l-am dus. Supărare mare. A treia zi îmi zice că vine colega ei, Roxana, în vizită la spital. Şi când ajung şi eu, le găsesc pe amândouă în salon pe laptop. Deci soţia mea, practic, s-a întors mental la lucru a doua zi după ce a născut. Fizic, cred că la o lună maximum. Iar mie mi se pare foarte tare chestia asta.

Am consultat un doctor nutriţionist, Cristina Mirică, pe care o recomand din tot sufletul. Am ţinut pe tot parcursul sarcinii un program indicat de ea, astfel că m-am îngrăşat doar 7 kilograme, având cinci mese pe zi. După naştere, mi-a indicat un program astfel încât să şi pot alăpta, dar să şi pierd în greutate.

E cu atât mai lăudabil şi un exemplu minunat că ţi-ai revenit aşa rapid, având în vedere că a fost o sarcină la 44 de ani.

Eu am citit undeva că după o sarcină te regenerezi.

Ea a reuşit, din punctul meu de vedere, o chestie foarte grea. Adică vorbeşte şi de regim în condiţiile în care dormi trei ore pe noapte, fiindcă se trezea copilul şi la început n-aveam deloc ajutor. Ea se şi întorsese la muncă, Ilinca mergea la meditaţii, fiind în clasa a opta. A fost foarte grea acea perioadă, de-asta ne-am şi hotărât să ne luăm o bonă, pentru că nu ne pusesem asta în cap de la început.

Citeşte continuarea interviului în noul număr OK!, aflat acum la chioşcuri.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate