Interviu exclusiv Mona Garcea, românca implicată în producţia celor mai tari sitcomuri la Hollywood!

13 mai, 2018
Mona Garcea jpeg

OK! a întâlnit-o la Los Angeles pe românca plecată din ţară în urmă cu 30 de ani, pentru care Hollywoodul nu mai are secrete, pentru că lucrează la cel mai înalt nivel în industria sitcomurilor, în calitate de producător. O cheamă Mona Garcea şi dacă aţi urmărit seriale de comedie precum Doi bărbaţi şi jumtate, Mike şi Molly sau The Big Bang Theory, atunci sigur i-aţi remarcat numele pe generic.

image

"Am plecat cu familia când aveam 11 ani, pe când în România încă era comunism aşa încât n-am avut o copilărie tocmai fericită. De-asta nu pot spune cu sinceritate că-mi e foarte dor de ceva anume... Dar nici copilăria în America n-a fost uşoară. Eram săraci, eu nu vorbeam engleză. Trăiam în Ocala, Florida şi câteva familii înstărite au aflat că suntem imigranţi şi, pentru a ne ajuta, au strâns bani unii de la alţii pentru a face un fond pentru mine ca să pot merge să studiez la o şcoală privată", ne-a povestit Mona.

Iar investiţia a meritat cu adevărat. După ce a studiat Teatrul la Universitatea din California, Mona a ajuns să lucreze cu Chuck Lorre, un adevărat guru în domeniul sitcomurilor, scenarist şi producător nominalizat la 8 premii Emmy. Primul ei job important în domeniu a fost cel de asistenttă de producţie a serialului CSI: NY, ocazie cu care a lucrat cu fantasticul actor Gary Sinise. Dar nu e singura vedetă de care Mona e apropiată prin prisma jobului.

"Mi-a plăcut mult de Charlie Sheen. E adevărat, întotdeauna a avut o latură de bad boy, dar eu am lucrat cu el înainte să înceapă toată drama din viaţa lui, aşa că Charlie cel pe care eu l-am cunoscut era foarte drăguţ, calm şi atent. Pe atunci se ocupa de copiii săi. Charlie are o inimă mare, dincolo de toate poveştile care circulă pe seama lui, iar cu mine s-a purtat mereu foarte frumos", povesteşte Mona, care a lucrat ca producător, alături de Chuck Lorre, pentru serialul Doi bărbaţi şi jumătate.

"Jim Parsons are nativ un simţ al umorului extraordinar, dar e complet diferit de personajul lui din The Big Bang Theory. Este un actor extrem de muncitor. Înainte să ne aşezăm la masă să citim prima oară o scenă cu echipa, el singur citea de atâtea ori scenariul, încât se văd colţurile paginilor îndoite", spune Mona despre starul serialului The Big Bang Theory, care câştigă 1 milion de dolari pe episod. Mai multe despre culisele sitcomurilor hollywoodiene şi destinul incredibil al Monei Garcea în curând în Ok! Magazine.

OK! Goes To L.A. - Proiect realizat cu sprijinul www.eturia.ro

Foto: Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg