INTERVIU Tudor & Anamaria Ionescu: „Mulţi sunt uimiţi de felul nostru de-a fi în cuplu!”

10 decembrie, 2016
DSC 0922 OK jpeg

Sunteţi pregătiţi pentru un dialog de cuplu ca la stand up comedy? Ei sunt solistul Fly Project şi soţia lui, prezentatoarea meteo de la Antena 1. Aşa arată doi oameni mişto, care n-au cum să se plictisească unul cu celălalt

"N-am fost atrasă din prima clipă de el. Dar pe parcurs m-am îndrăgostit de personalitatea lui", spune Anamaria.

Poate fi o reţetă prea picantă pentru unele gusturi. De-asta vă spun: nu vă grăbiţi să-ncercaţi aşa ceva acasă. Sau cel puţin luaţi-vă nişte martori, ca să fiţi în siguranţă. Pentru că Tudor şi Ana sunt un cuplu rupt dintr-o comedie spumoasă. Pur şi simplu râzi cu lacrimi când îi urmăreşti vorbind – şi ţineţi cont că asta se întâmplă după nu mai puţin de 12 ani de relaţie şi după un hop destul de greu peste care au ştiut să treacă cu înţelepciune. Adică un moment în care cuplurile obişnuite arată obosite de viaţă, stoarse de energie. Aştept etapa în care Tudor şi Ana vor deveni părinţi. Se cere cu siguranţă un “sequel” la această comedie romantică de nota 10.

Ce faceţi de Sărbători?

Tudor Eu de Sărbători sunt în turneu, o să cânt. Ca de obicei, Ana e singură acasă.

Anamaria Sunt un fel de Home Alone. M-am obişnuit. Sinceră să fiu, nici nu ştiu cum ar fi să fie de Sărbători aca­să. Doar acum doi ani am făcut Revelionul împreună, din greşeală! (râde)

Da, acum doi ani a căzut angajamentul meu profesional şi aşa am ajuns să facem împreună Revelionul. Am stat acasă eu, Ana şi fratele Alex Ceauşu. Alex e unul dintre cei mai tari regizori de videoclipuri din România, care de vreo 6 ani încoace face 99% din clipurile româneşti. Şi care e prie­tenul meu cel mai bun. Şi nici n-am ştiut ce să facem. Am avut multă mân­care, zici că făcusem un chef de 60 de oameni, ne-am uitat împreună la TV până la ora 12, când Ana s-a îmbrăcat frumos, n-am înţeles de ce, că noi eram în pijama. S-a şi rujat. La 1.30 s-a dus să doarmă. După care eu cu Ceauşu am rămas până la 9 dimineaţa şi ne-am uitat pe TV5, nu c-am şti franceză, doar pentru că eram foarte beţi.

Cum vă revanşaţi pentru revelioanele astea? Plecaţi în vacanţă în ianuarie?

Da, de obicei ne revanşăm Ea Da, de obicei ne revanşăm în ianuarie, când Tudor are mai puţine concerte. Deşi de vreo doi ani n-am mai fost în aceste vacanţe...

Cum de vreo doi ani, că voi sunteţi faimoşi că aveţi nişte supervacanţe...

Tudor Ultimele văcănţele care au fost cu mult mai mici. Au fost, de fapt, nişte întâlniri de business combinate şi cu puţin timp liber.

Pentru că sunteţi amândoi foarte prinşi profesional. Tu, Ana, mai nou cu noile studiouri ale Antenelor...

Da, când revista ajunge pe piaţă, noi deja vom fi lansat formatul HD. Cred că noul studio Observator este cel mai frumos studio de Ştiri din momentul de faţă din România. S-ar putea să par subiectivă, dar nu sunt...

Dar tu, Tudor, cu ce eşti ocupat?

În studio, cât se poate de mult. La fel în turnee. Şi la emisiuni.

Cea mai recentă piesă Fly Project este Butterfly, cu Andra, nu?

Da, o piesă care merge chiar foarte bine.

Când pregăteşti o piesă nouă, Ana e prima care-o ascultă?

Nu, Alex Ceauşu e primul care-o ascultă.

Anamaria Deci noi n-avem o relaţie în doi, ci în trei. Ceauşu e fratele de sânge, de cruce, de soţ şi de nevastă...  Acum stau şi mă gândesc: cred că e cam nasol pentru mine, nu? Eu aflu chestii mai târziu decât ar trebui.

Nu, frate, tu dormi la ora aia. Noi, fiind la studio, dacă ne vine ideea aia genială la 4-5 dimineaţa, femeia doarme. Nu pot s-o trezesc. În plus, ea nici nu înţelege diferenţa dintre demo şi varianta care ajunge la radio. Ceauşu, în schimb, nu prea doarme la ora aia şi de-asta el dă primul feed-back din afara studioului.

Tudor şi Anamaria s-au căsătorit anul trecut, după 11 ani de relaţie.

Dar voi, fiind de 12 ani împreună, de ce-aţi făcut nunta aşa târziu?

Din cauza ei! Că eu nici până-n ziua de azi n-aş fi făcut-o.

Să zic adevărul?

Hai, spune tot. Ai vrut să nu mori nemăritată.

Nu, tu n-ai vrut să mori neînsurat. Că tu m-ai cerut.

Da, dar a fost aşa, din bun simţ...

Ne-am gândit de-a lungul timpului că vom face şi pasul acesta. Oricum, relaţia noastră era la fel şi înainte. Doar că acum suntem puţin mai relaxaţi psihic.

Vorbeşte în numele tău dacă vorbeşti despre nuntă. Zi „m-am gândit”...

Doar că lui i-a fost teamă. Te-ai gândit c-o să rămâi fără casă dacă nu mă luai? (râde)

Da, casa e pe numele ei. Eu le spun băieţilor la studio, de câte ori vin supărat: „Băh, eşti prost, casa e pe numele ei!”. (râde)

Noi ne-am luat apartament înainte de căsătorie şi actele au fost făcute pe numele meu.

Eu cred că mama ta te-a învăţat aşa.

Şi el cred că s-a gândit: acum e momentul să fac ceva concret să nu rămân pe dinafară. Şi uite-aşa ne-am căsătorit.

Dar a existat un anume moment al cererii în căsătorie?

Da, sigur, eram beat într-o noapte...

Eram cu el la un concert, era foarte bine dispus şi, la un moment dat, îmi zice: „Alege o dată!”. Era foarte serios.

Nu eram. Ţipam, că erai în dreptul unei boxe.

Şi eu am zis din senin: „3 septembrie”. „Bine, pe 3 septembrie ne căsătorim”. Şi-aşa a fost: atunci am făcut cununia şi-am zis că nu e suficientă o petrecere, să facem totuşi o nuntă mai mare.

Tu ai hotărât, eu nefiind adeptul nunţilor.

Spune-mi dacă sunt bine informată: Ana, tu ai decorat toată casa?

Da, mi-am descoperit în felul ăsta o pasiune. Nu ştiam că am astfel de veleităţi. Când ne-am mutat în casa nouă am zis că vreau să facem ceva pe sufletul nostru.

Şi cu ceva picturi făcute chiar de tine pe pereţi…

Da. Pentru că Tudor era plecat mereu la concerte, eu îi trimiteam poze, spunându-i că am găsit corpul ăsta de mobilier, am găsit tabloul ăsta… El, stând mai prost cu orientarea în spaţiu, nu-şi dădea seama cam cum ar arăta şi spunea “Nu” la orice. Bineînţeles că eu, fiind o femeie inteligentă, am făcut de capul meu totul, punându-l în faţa faptului împlinit. Şi s-a supărat pe mine într-o zi că în dormitorul nostru am desenat nişte litere chinezeşti…

Alea sunt litere chinezeşti? Sunt nişte linii oribile care n-au legătură cu nimic. Poate seamănă, de fapt, cu nişte litere japoneze…

Eu le-am văzut pe net. Sunt nişte simboluri…

Dar dacă ea decorează, tu te ocupi cu gătitul, Tudor? Fiindcă ştiu că tu şi Ceauşu aveţi Foodoo People, dedicat gastronomiei.

Da, dar eu nu mă ocup niciodată cu gătitul. Eu mănânc. Foodoo People e aşa, practic: Ceauşu găteşte, eu pap. Şi Ana găteşte. Şi chiar bine. Uite, asta e o chestie bună la Ana, pentru că eu am o problemă cu mâncarea, gravă de tot, iar ea găteşte foarte bine.

Uite că are şi lucruri frumoase de spus despre mine! Ia mai spune!

Da, mai are sâni frumoşi. Ochi, dinţi… Mai are chestii frumoase. Acum, serios: e frumoasă. Şi foarte inteligentă. Când o să avem un copil, trebuie să fie fată – că alt băiat ca mine, îţi dai seama ce dobitoc ar fi?!  Deci să fie fată şi să semene în mare parte cu mă-sa: adică frumoasă ca mine şi inteligentă ca ea! (râde)

Atmosferă de Sărbători, recreată în shootingul OK! pentru Tudor şi Anamaria care, de fapt, nu petrec Sărbătorile împreună...

Dar cât mai aşteptaţi cu copilul?

Păi nu e de la Dumnezeu. Trebuie să avem timp să facem ce trebuie. (râde)

Ba e şi de la Dumnezeu… Tudor glumeşte, normal. Când o fi să fie, noi încercăm să facem ce putem.

Ia să văd dacă vă amintiţi cum v-aţi cunoscut…

Da, la emisiunea “Dănutz SRL”. Doamne, ce mică eram… Aveam 19 ani. Mi-ai mâncat toată tinereţea!

Ce să facem, dacă mi-era foame! Revenind, eu eram vedeta invitată la emisiune.. (râde)

Şi eu eram hostess acolo. El s-a îndrăgostit din prima.

Nu, tu te uitai la mine, ţi s-a părut că sunt splendid. Şi-ţi spun şi de ce: aveam cu 35 de kile mai puţin.

Prima dată mi s-a părut că are faţă de broscoi. Şi te-am sărutat eu şi-ai devenit prinţ, ce zici de asta?!

Ana, ai nişte melodii preferate de la Fly Project?

Da, Goodbye e piesa mea preferată. A fost făcută într-un moment dificil al relaţiei noastre, în 2010, când noi am fost despărţiţi câteva luni. Atunci am întâmpinat greutăţi…

Ea a întâmpinat.

Da, el a fost foarte relaxat. Glumesc, s-a dat cu capul de pereţi, de-aia a şi compus piesa, pentru că îi era frică să nu mă piardă. Dar am trecut cu bine peste şi iată-ne ce frumoşi şi fericiţi suntem acum.

Dar ce a provocat acel moment?

Cred c-a fost un moment de rătăcire din partea lui Tudor.

Veneam aşa, spre casă într-o seară…

Şi-a zis că vrea să se oprească la o altă casă.

Da, m-am rătăcit, n-oi fi singurul care s-a rătăcit şi nici ultimul. Dar e bine că până la urmă am găsit drumul corect.

Am hotărât atunci că o luăm de la zero şi că trebuie să avem încredere unul în celălalt, pentru că fără încredere şi comunicare, nu poate exista o relaţie de cuplu sănătoasă şi fericită. Şi atunci am zis: “OK, am de gând să-ţi reproşez lucruri şi să nu fim fericiţi? Sau trec mai departe fără să gândesc mai mult decât e cazul?”.

Umorul este principalul ingredient al relaţiei lor...

Exceptând momentul din 2010, cu umorul pe care-l are Tudor, eu nu-mi închipui că voi vă certaţi…

Ăsta este pricipalul lui atu!

Şi singurul! (râde)

Sincer, eu n-am fost atrasă din prima clipă de el. Dar pe parcurs m-am îndrăgostit de personalitatea lui, de felul lui de-a fi…

Practic, ea nu mă iubeşte. Ei îi place de mine! (râde)

Cred că e foarte important în viaţă să ai lângă tine pe cineva care să te facă tot timpul să zâmbeşti!

Foto: Sorin Stana; Machiaj: Gabriela Furcelea/www.abacademy.ro; Hairstyle: Victor Bercea/Gett’s Artistic Team; Stilist: Madena Pasăre; Vestimentaţie: Guess, Scotch&Soda, Pepe Jeans/Magazin Collective, Încălţăminte: Atelier Faiblesse; Locaţie: The Temple Social Pub, Bd. Mărăşeşti 71-73Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson