Întrebări şi răspunsuri incendiare - Best Of 2010

20 decembrie, 2010

Interviurile în presă de obicei sunt proaste. Cei care pun întrebarea sunt prea emoţionaţi de vecinătatea vedetei. Cei care trebuie să răspundă sunt prea interesaţi de a nu spune nimic. Mircea Radu nu vorbeşte despre relaţiile lui pentru că nu vrea să fie pe prima pagină lângă Drăguşeanu. I-am povestit la interviu faptul că Drăguşanu e pe prima pagină fix pentru că el nu vorbeşte. Cu cât vedetele sunt mai autentice, cu atât sunt mai hotărâte să nu spună nimic niciodată. Sunt foarte pornite să vorbească despre carieră. Dar asta înseamnă doar jumătate. Pentru că odată stabilită cariera incontestabilă, lumea este interesată şi de

Interviurile în presă de obicei sunt proaste. Cei care pun întrebarea sunt prea emoţionaţi de vecinătatea vedetei. Cei care trebuie să răspundă sunt prea interesaţi de a nu spune nimic. Mircea Radu nu vorbeşte despre relaţiile lui pentru că nu vrea să fie pe prima pagină lângă Drăguşeanu. I-am povestit la interviu faptul că Drăguşanu e pe prima pagină fix pentru că el nu vorbeşte. Cu cât vedetele sunt mai autentice, cu atât sunt mai hotărâte să nu spună nimic niciodată. Sunt foarte pornite să vorbească despre carieră. Dar asta înseamnă doar jumătate. Pentru că odată stabilită cariera incontestabilă, lumea este interesată şi de chestiuni caracteristice personajului. Ei sunt deranjaţi de curiozitatea publicului aşa cum ar fi deranjat un gladiator intrat în arenă de oamenii care-l aclamă, pe motiv că strigă la el. Din experienţa interviurilor de anul acesta, asta e concluzia: vedetele autentice sunt într-o isterie teribilă de-a nu spune nimic. Vedetele ridicole sunt într-o isterie completă de-a spune tot. Ironia sorţii e că, în mare, prima poveste o determină pe a doua. Concluzia că presa e de vină e pe jumătate falsă. Aşadar, urmează un „best of“ al primului an de interviuri ale mele pentru OK!... Poate vor mai fi şi alţii.

Andreea Marin

Există această concurenţă între tine şi Mihaela Rădulescu.

Care e întrebarea? Tu pune-o şi eu îţi răspund.

Eu cred că ea există chiar dacă n-o recunoşti. Întrebarea mea e dacă o recunoşti sau nu.

Depinde din ce perspectivă priveşti lucrurile. Dacă priveşti din perspectiva mea, o spun clar: nu există. Pentru că suntem fundamental diferite ca persoane. Ne dorim lucruri diferite de la viaţă. Punem în practică lucrurile în mod diferit. Asta chiar dacă unii caută de multe ori similitudini forţate. Normal că mergem amândouă pe stradă. Felul în care facem lucrurile, insa, are în spate o abordare diferită. Din cât puteti observa, scopurile noastre în viaţă sunt diferite. Modul de-a ne exprima public e altul. Atunci, din punctul meu de vedere nu poate fi vorba de o concurenţă între două persoane care au ca punct comun faptul că au făcut televiziune o dată.

Mai aveţi un punct comun: Ştefan.

Nu văd niciun punct comun în faptul că ei doi au fost căsătoriţi cu zece ani înainte să leg eu o relaţie cu Ştefan. E o încercare forţată de-a vedea similitudini. E o chestiune care mă deranjează, tocmai pentru că eu văd breşa dintre noi şi nu-mi face plăcere, mai cu seamă că şi ştiu nişte elemente de culise care îmi spun clar că uneori se doreşte această apropiere. Că e benefică din punct de vedere comercial altor persoane… în niciun caz mie.

Petre Roman

Vă vopsiţi părul.

Nu. Folosesc o substanţă de vitaminizare a rădăcinii.

Mihaela Rădulescu

Sorinel Puştiu, pe care l-ai avut invitat într-una din ediţiile-eveniment, este sau nu parte a României pe care o dezavuezi? Hei, nu dezavuez Romania, n-am făcut-o niciodată , aşa, la pachet, de parcă m-am supărat şi pe păduri, şi pe buburuze. Am avut partea mea extrem de bine argumentată de revoltă pe nişte jurnalişti fără pic de bun simţ. Cât despre Sorinel Puştiu, trebuie să precizez, pentru că văd că niciunul dintre voi, jurnaliştii ăştia incisivi, nu v-aţi făcut temele – pe genericul acelei emisiuni scria clar: „un sumar de Corina Voicu“, „moderator Mihaela…“. Nu eu l-am invitat.

Bogdan Dragomir

Te deranjează că ţi se spune băiat de bani gata”?

A fost o perioadă. Pe la 18 ani mă deranja. Tot ce făceam era să demonstrez că nu sunt băiatul lui taică-miu. Acum cred că e o mândrie să duci mai departe numele familiei. Deci îmi asum idee de “băiat de bani gata”.

Dan Negru

E bine să se pupe Vali Vijelie cu Nadia Comăneci de Revelion?

Fii atent! Mi-ai ridicat mingea la fileu. De 10 ani programele mele au fost lidere de audienţă.

Aceiaşi manelişti erau şi la tine, şi la ei. La tine făceau rating mai mare.

Eu vreau să spun altceva. În primii ani, n-am făcut cu manelişti. În 1999-2002 nu-i ştia lumea pe manelişti. Cu ei, după aia, am continuat să fiu lider. La un moment dat am avut o discuţie cu Lazarov. Mi-a zis că putem face o seară cu balet de Revelion. Pe 3 ianuarie toate ziarele vor scrie despre mine că sunt un prezentator prost. Care e soluţia? Vrei să fii lider sau nu? Publicul care se uită de Revelion la mine sau la Pro TV e unul consumator de muzică de petrecere.

Florin Chilian

Eşti un om trist?

Nu. Confunzi cinismul realismului cu tristeţea. Băi, am avut o viaţă interesantă. De vreo nouă ani de când am scos pe piaţă albumul “Iubi”, mi se întâmplă o minune în fiecare zi. N-am de ce să fiu trist. Dumnezeu a întârziat o secundă când m-a sărutat la naştere. Altfel nu-mi explic de unde vin astea.

Pari un om ciudat. Te simţi ciudat?

Ştii care e norocul meu? Lumea e plină de ciudaţi ca mine. E motivul pentru care ai venit tu să-mi iei interviu. Pentru că am dobândit o notorietate şi o recunoaştere a ciudăţeniei. D-aia am succes, nu?

Şerban Huidu

Eşti frustrat?

Toate lumea are frustrări. Din frustrări se nasc lucrurile bune. Eşti frustrat că n-ai maşină ca a vecinului, o să lucrezi de 10 ori mai mult să ţi-o iei..

Te-ar frustra un salariu ca al lui Găinuşă, mai mare ca al tău?

În niciun caz. Nu avem salarii mai mici. Suntem din punct de vedere al salariilor foarte puşi la punct. Văd că te uiţi mult la Mircea Badea. Îţi recomand să nu mai crezi tot.

Elan Schwartzenberg

Ne-am cunoscut în 1995, când valoram aproximativ două milioane de dolari; patru ani mai târziu, în 1999, când aveam deja zece milioane de dolari, am început relaţia noastră de cuplu. Având în vedere că bogăţia e o noţiune relativă, nu ştiu să-ţi răspund.

Andreea Raicu

Există un conflict între tine şi Maria Marinescu sau doar pare că există?

Cine e Maria Marinescu?

E o tânără care a avut mulţi dintre bărbaţii pe care i-ai avut şi tu. Ca o coincidenţă.

Sunt ferm convinsă că sunt multe femei care au avut legătură cu bărbaţii cu care am fost eu.

Înţeleg că e întâmplătoare situaţia.

Femeile care au urmat pentru bărbaţii cu care am fost eu nu mă interesează.

Maria Marinescu

Eşti materialistă?

În măsura în care orice om trebuie să fie. Nu înseamnă că sunt materialistă. Înseamnă doar că îmi doresc o viaţă confortabilă.

Acum o să-ţi stric buna-dispoziţie…

Crezi că poţi?

Andreea Raicu.

Ce-i cu ea?

M-a întrebat cine e Maria Marinescu.

Păi ce să zic, cam devreme pentru Alzheimer.

Ce aţi avut de împărţit?

Nu era nimic de împărţit. Dacă era ceva important de împărţit era la mine oricum.

Andrei Hrebenciuc

Regreţi povestea de dragoste cu Elena?

Nu m-a afectat în niciun sens negativ. Nu regret nimic din ce am făcut în viaţă. A fost o poveste foarte frumoasă.

Un fel de Romeo şi Julieta, războiul dintre două familii rivale. Iubirea imposibilă.

Din punctul acesta de vedere nu pot să zic că am simţit vreodată vreo grijă sau un obstacol în calea relaţiei noastre. Asta în afara celor care se întâmplau între noi.

Obstacolul era diferenţa dintre voi. Tu eşti asistent universitar. Ea n-o scoate la capăt prea bine cu exprimarea.

Aici consider ca percepţia asupra ei este greşită.

Percepţia are legătură cu nişte greşeli de exprimare şi ridicole, şi evidente.

Eu zic că acele greşeli nu o reprezintă. Drama e că a făcut greşelile astea când a intrat în politică. Dacă le făcea după 10 ani de percepţie publică deja formată, n-o mai afectau. Le-a făcut la început şi s-a încetăţenit o idee despre ea care e greu de schimbat. Nu cred că o caracterizează. Nu ştiu ce simte ea, dar e vorba de o proiecţie eronată, pe care o duce după ea ca pe o piatră de moară.

Tania Budi

Când îmbătrâneşte o femeie?

Când vrea ea. Când începe să se gândească la lucrul acesta.

Care e bărbatul din lumea aceasta care te-a făcut fericită?

Nici o femeie n-ar putea să răspundă la această întrebare. E o întrebare la care nu există răspuns. Nici nu ştii cât de sincer îţi răspund, că nu ştiu ce să-ţi răspund. Probabil că am avut momente de fericire maximă, dar fericirea se măsoară în secunde, în minute…. în ore cel mult.

Marian Ionescu

De ce iubim femeile?

Marian Ionescu: Pentru cât sunt de frumoase sau pentru cât sunt de înţelepte.

Când începi să te îndrăgosteşti?

Când începe să-ţi lipsească ea, pe un segment de minute şi de ore. Nu de zile.

La ce vârstă ţi-a plăcut cel mai mult dragostea?

Cred că acum îmi place. Sau mi-ar plăcea. Acum, dragostea e mai echilibrată, mai conştientă. Este pe-un fond în care nu mai goneşti după poziţie socială. Cred că, la vârsta mea, sunt cu garda mai jos.

Cătălin Căţoiu

Ce regreţi, Cătălin?

Cel mai mare regret e că n-am reuşit să păstrez lângă mine partenere care sunt femei senzaţionale.

Ai faimă de cuceritor. Este bună sau e proastă?

Nu e nici una, nici alta. Îmi e greu să spun c-aş fi cuceritor, pentru că asta ar fi presupus eforturi şi strategii. Nu e cazul meu.

Dacă ai făcut dragoste cu o femeie, te raportezi diferit la ea?

Depinde cum faci dragoste cu ea. Dacă faci o dragoste vinovată, ulterior vor fi nişte probleme.

Dan Chişu

Iubim un anumit tip de femeie?

Da, iubim vizual tipul care ne atrage, dacă suntem dependenţi de imaginaţie sexuală. Dacă suntem dependenţi de dorinţa de familie, căutăm partenerul potrivit şi aici e greşeala. Sunt bărbaţi care se căsătoresc cu femei cu care n-au fantezii sexuale. Familia se destramă pentru că, de fapt, singurul liant este cel sexual. Bărbaţii din România ar vrea ca soţiile lor să nu facă sex oral.

Facem diferenţa între dragoste şi sex?

Aici e greşeala. E o desincronizare în creierul bărbatului, care vrea să-şi construiască fantezii sexuale cu oricine altcineva decât cu nevasta lui.

În dragoste ţi-a părut rău?

Tuturor ne pare. Nu s-a pus problema să nu regret. Când îţi construieşti un modul al femeii perfecte, cu care să faci parteneriat în viaţă, ai greşit. Totdeauna evaluezi. Şi, la un moment dat, se duce viaţa evaluând. Şi apar regretele. Nu spun prin asta că eu am evaluat prea mult. Eu am avut o altă traiectorie.

Cristian Boureanu

Eşti un politician slab.

Probabil d-aia nu am avut succes. Trebuie să mai pun vreo 20 de kilograme pe mine.

Vlad şi Thea Craioveanu

De ce-l iubeşti pe tatăl tău?

Thea: Îl iubesc pentru că e frumos. Vă rog, spun adevărul.

Când te-a enervat ultima dată?

Thea: Nicodată nu m-a enervat.

Dar mami când te-a enervat?

Thea: Mama mă enervează tot timpul. Vă rog, mă lăsaţi să mănânc?

Lili Sandu

Ce eşti? Actriţă, prezentatoare TV, cântăreaţă, iubită de miliardar?

Mie îmi place să cred că Lili Sandu egal artist. Muzica, actoria şi faptul că am prezentat o emisiune TV, toate fac parte din artă.

Gheorghe Dinică e artist.

Tot respectul. Când voi ajunge la anii la care a ajuns domnul Dinică, poate voi fi şi eu catalogată aşa. Acum am 31 de ani.

Mircea Solcanu

Te-ai gândit vreodată să te sinucizi?

M-am gândit. Dar nu vreau să-l ofensez pe Dumnezeu. Se întâmpla pe la 17 ani când citeam Cioran, “Pe culmile disperării”. Mi se părea cool.

Cam aşa mi se pare mie homosexualitatea în showbiz acum. Un trend. Uite-l pe Ricky Martin.

Nu e o modă. Te învârţi într-o zonă în care sunt foarte mulţi. Te duci la un eveniment monden şi cred că trei sferturi de acolo sunt gay. Şi stai şi te întrebi, bărbaţii ăştia sunt aici pentru că au ceva în cap sau pentru că îi f… cineva în c..?!

Mircea Radu

Eşti bărbatul din showbiz căruia îi stă cel mai bine părul. Contează asta în starea ta de spirit?

Da. Dar să ştii că nu dorm în picioare ca să nu mi se strice coafura. Mă spăl de ani de zile cu acelaşi şampon.

Cătălin Botezatu

Povestea cu Bianca Drăguşanu, o mare parte a ei face parte dintr-o campanie de marketing.

Da. Relaţia mea cu Bianca a fost una reală. Jur pe mama mea. Am iubit-o şi mă iubeşte. Mai departe, ceea ce e ea acum e rezultatul unei campanii de marketing extraordinare.

Bunicul meu are o vorbă: frumoasă poveste şi mare minciună.

Da e corect. Poate fi aşa. Foarte multe sunt poveşti frumoase şi inventate. Afară se întâmplă mai multe decât la noi şi mai diabolice.

Fac acum recurs la sinceritate. Vorbim despre ceilalţi că sunt ipocriţi. Tu nu ai fost public niciodată ipocrit?

Am fost. De foarte multe ori am abordat o ipocrizie publică. Mi-am pus acea mască. Dar când am dat-o jos şi le-am spus oamenilor că eu ăsta sunt, lumea nu m-a vrut aşa, nefericit. Au spus că mă vor tot pe piedestal acolo sus. Atunci încet, încet, mi-am pus iar masca socială.

Ilie Năstase

Îţi lipsesc aplauzele?

Cele mai frumoase aplauze nu sunt alea de când eşti numărul 1 mondial. Sunt cele de după. Când eşti numărul 1 le consideri normale.

Dar ce-ţi lipseşte Ilie?

Îmi lipseşte timpul. Nu mai am atât de mult timp. Timpul pe care l-am avut a trecut. A trecut timpul meu. Oricum, cât a rămas, nu ştiu cât a rămas. Nimeni nu ştie. Asta îmi lipseşte... timpul.

Carmen Brumă

Te deranjează apelativul “modela”?

Nu mă deranjează. M-am trezit cu el. Nici nu ştiu în ce moment. Ţin minte că a pornit de la o ironie.

Dar faptul că o parte din celebritatea ta i se datorează lui Mircea Badea te deranjează?

Nici asta nu mă deranjează. Mi se pare că e normal să fie aşa. Într-un cuplu în care unul are o notorietate mult mai mare, e normal să fie aşa. Sunt lucruri pe care le iau la pachet. Nu poate să-mi placă asta doar când îmi aduce avantaje. E ca şi cum aş merge într-un magazin şi aş lua doar mânecile unei rochii.

Andrei Gheorghe

Ai patru copii. Unul cu fosta ta soţie şi…

Am patru copii. Ai mei. Am şi doi câini. Am şi-un pisic, îl cheamă Ramon. Şi-un hamster.

Îţi mai propui încă un copil?

Întotdeauna. Da, lucrăm. Sunt din generaţia veche, prezervativele mă sperie. De ce să nu mai avem? Şi cum o să-l creştem? Cu dragoste. Am infinit mai mulţi bani decât bunicii mei, care au crescut mai mulţi copii decât mine. Ce-ţi trebuie pentru un copil? Să-l vrei, să-l iubeşti şi, în final, să-ţi spună că eşti un boşorog care habar n-are.

Ai scăpat ieftin din relaţia cu Vlădescu.

Ce înseamnă asta?

Ai scăpat cu soţie.

Da. Nu vreau să comentez. Şi el îşi trăieşte trecutul din perspectiva asta.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg