Invazia paparazzilor. Vedete care au reacţionat violent la apariţia camerelor de filmat

8 mai, 2017
Alec Baldwin gets into an altercation with a photographer in NYC jpeg

Şi celebrităţile devin uneori furioase de faptul că li se încalcă viaţa privată. Chiar dacă sunt persoane publice şi viaţa lor este în mare parte ca o carte deschisă publicului, unele vedete chiar vor să pătreze anumite momente doar pentru ele. Sătui să fie urmăriţi de paparazzi la fiecare pas, actori celebri sau cântăreţi au avut reacţii violente la întâlnirea neaşteptată cu paparazzi insistenţi şi s-au năpustit asupra cemerelor de filmat şi ale aparatelor de fotografiat. Să vedem, aşadar, câteva dintre scenele de violenţă verbală sau fizică ale starurilor!

Alec Baldwin a imobilizat un fotograf.

Alex Baldwin

Actorul a fost acuzat că a atacat paparazzi de nenumărate ori şi chiar a fost filmat trântindu-i unuia dintre ei telefonul mobil şi împingându-l de pe trotuar. Actorul a explodat de furie din cauza unui paparazzo care insista să îl filmeze în timp ce Alex mergea agale pe o stradă. Mai mult, starul de 59 de ani a scris chiar şi un text prin care spunea că se mută din New York în California pentru că nu mai poate suporta prezenţa paparazzilor. Mesajul a apărut în New York Magazine: "LA este un loc în care poţi locui în spatele unei porţi, ajungi într-o maşină, interacţiunea ta cu publicul este minimă".

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf a fost şi el implicat într-o altercaţie cu un paparazzo, care îl filma pe actor în timp ce acesta stătea la masa unei terase. Shia s-a enervat atât de tare încât a luat paharul plin de cafea de pe masă şi l-a lovit pe fotograf, apoi a fugit.

Sean Penn

Actorul Sean Penn a fost acuzat de vandalism după ce a lovit în mod repetat  un fotograf în Los Angeles, acum câţiva ani. A fost arestat câteva luni mai târziu sub acuzaţii similare şi nu a contestat acuzaţiile, înainte de a fi condamnat la servicii pentru comunitate şi să fie trimis la şedinţe de terapie de gestionare a furiei.

Justin Bieber

Cântăreţul a avut o mulţime de divergenţe cu paparazzi. În una dintre filmări, când încerca să iasă pe furiş dintr-un hotel, grămada de jurnalişti a sărit pe el, dar Justin s-a aprins ca focul. Tânărul a sărit din maşină şi a început să împartă pumni în stânga şi în dreapta, fiind reţinut de bodyguardul său care l-a şi calmat ulterior.

Foto: Splash, Video YoutubeRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko