Investiţia făcută de Adela Popescu şi Radu Vâlcan în pandemie

31 mai, 2021
6 adela87 jpg jpeg

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au negociat dacă să îşi mai ia sau nu o maşină mai mare.  Apariţia celui de al treilea copil a grăbit însă lucrurile.

“Încă de când l-am născut pe Alexandru, Radu a considerat necesar să investim într-o maşină mare. Siguranţă, spaţiu etc. Doar că cea pe care şi-o dorea el era un fel de… dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce şi cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: maşina asta e bună poate când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă.

A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, şi l-am născut şi pe Andrei.<<Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine şi mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu maşina asta>> Maşina asta fiind un SUV chiar foarte spaţios. – Nu vrei să luăm van-ul ăla frumos, cu 6 locuri, confort, măsuţă, chestii. Scumpe, maşina aia e bună poate când ai TREI copii, altfel… exclus! Vedeţi voi, după ce am rămas însărcinată cu ai TREILEA copil am cumpărat maşina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi”, a povestit Adela pe un cont de socializare.

Vedeta a avut o singură cerere pentru ca acest lucru să devină realitate.

„Am fost de acord cu condiţia să punem o băncuţă în faţă casei care lui i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, ca să ştiţi. Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA şi l-a dorit atât de mult doar că să fie sigur că luăm… dubă? ? Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom afla, poate, niciodată”.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg