Ioana Dichiseanu şi-a creştinat fiica FOTO&VIDEO

4 iulie, 2017
Ioana Dichiseanu botez Anastasia Artene Ion Dichiseanu Simona Florescu Herastrau (1) jpeg

Familia actorului Ion Dichiseanu s-a reunit la unul dintre cele mai fericite evenimente, botezul micuţei Anastasia.

image

Ioana Dichiseanu şi Adrian Artene sunt în culmea fericirii! Din septembrie anul trecut, cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Anastasia, care tocmai a împlinit nouă luni.

Chiar dacă se obişnuieşte ca bebeluşii să fie botezaţi la vârsta de trei-patru luni, micuţa Anastasia a fost creştinată abia acum.

După slujba religioasă, fiica actorului Ion Dichiseanu şi soţul ei şi-au invitat prietenii la petrecerea organizată la un restaurant şic pe malul lacului Herăstrău.

Ioana Dichiseanu a strălucit la botezul Anastasiei, afişându-şi silueta într-o rochie mulată de culoarea piersicii.

La fel de elegantă a fost şi mama ei, Simona Florescu, care a purtat o rochie scurtă de culoare lila, cu multe flori roz aplicate. Şi chiar dacă a divorţat de maestrul Dichiseanu, la un aşa eveniment important au mers împreună.

"A fost foarte frumos! A fost distracţie, a fost veselie, a fost bucurie. Eu sper ca toată lumea să se fi simţit bine. Adi s-a ocupat de tot. A fost băgată în cristelniţă, dar nu scufundată, adică a avut grijă părintele să nu o bage cu totul, a băgat-o aşa simbolic că până la urmă asta înseamnă creştinarea. Normal că am plâns ca orice părinte când îşi vede copilul uşor vulnerabil şi când nu e în mâinile lui, normal că ai emoţii şi plângi. Când îţi dai seama că a crescut şi că trece prin astfel de momente unice normal că mai lăcrimezi", a declarat Ioana Dichiseanu la Antena Stars.

Petrecerea a fost însufleţită de artişti precum Sofia Vicoveanca, Catanga şi Florin Chilian şi, la un moment dat, însăşi bunica Anastasiei a oferit un moment artistic.

Totodată, în ton cu lumea artistică a fost gândit şi candy-barul, care a avut printre prăjiturele, şarlote şi spume dulci silueta statueteiOscar şi mici bileţele care aminteau de lumea filmului: best actor, best actress...Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi