Ioana Ginghină, aniversare înainte de nuntă: „Viața mea este o lecție continuă de iubire”

21 septembrie, 2023

Cu puțin timp înainte de-a purta din nou verigheta, actrița are câteva reflecții la împlinirea celor 46 de ani.

Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg

Mai e puțin și va tăia tortul de nuntă, dar până atunci gustă din tortul aniversar, căci Ioana Ginghină împlinește astăzi 46 de ani. O vârstă pe care, deși nu o arată, vine la pachet cu lecții și sentimente variate.

„Astăzi, îndrăznesc să sărbătoresc nu doar încă un an de viață, ci și curajul de a îmbrățișa fiecare clipă a acestei călătorii minunate și pline de surprize. Împlinesc 46 de ani și mă simt mai puternică și mai înțeleaptă decât oricând, spune actrița, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, alături de o fotografie de anul trecut, când a avut un tort cu tematică de film.

Viața este un curcubeu de experiențe, cu suișuri și coborâșuri, cu zile însorite și zile ploioase. Fără această diversitate, ar fi un tablou monoton. Erau momente când am râs până mi-au dat lacrimile și momente când am plâns până mi-am găsit zâmbetul. Am învățat că este normal să existe și eșec și succes, că este esențial să ne ridicăm de fiecare dată când cădem”, a mai scris ea.

„Să iubim viața înseamnă să avem curajul de a trăi fiecare moment, de a ne deschide inima către toate experiențele și de a învăța din fiecare situație. Viața mea a fost și este o lecție continuă de iubire, înțelegere și acceptare. Astăzi, sărbătoresc curajul de a iubi viața, de a mă iubi pe mine însumi și de a îmbrățișa toate aceste experiențe. La mulți ani mie și la mulți ani tuturor celor care au curajul de a iubi viața!”, și-a încheiat Ioana Ginghină mesajul, având sufletul deschis pentru noi exeperiențe.

Iar una majoră o așteaptă chiar peste câteva zile, când, tot cu curaj, va păși într-un nou mariaj, al treilea, alături de Cristi Pitulice, partenerul său de viață de patru ani încoace.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg