Ioana Ginghină: "Când am auzit că fostul meu soţ are deja o relaţie, primul gând a fost la Ruxandra"

5 iunie, 2020
1 ioana jpg jpeg

Ioana Ginghină a trebuit să o ia de la capăt şi să îşi schimbe total trăirile după divorţul de Papadopol. Actriţa recunoaşte că a trecut prin situaţii noi de viaţă, cum a fost momentul în care a aflat că fostul soţ are o relaţie, şi toate gândurile ei s-au îndreptat către Ruxandra, sau au când a trebuit să accepte că fiica ei trebuie să îşi petreacă timpul şi cu Alexandru.

 “Să fii partener în creşterea copilului dupa divorţ nu este întotdeauna uşor. Dar dacă tu şi fostul partener de viaţă învăţaţi să lăsaţi orgoliul la o parte şi să puneţi interesul copilului pe primul loc, atunci veţi putea oferi celor mici încrederea şi stabilitatea de care au nevoie pentru a avea succes în viaţă. Ştiu din proprie experienţă că nu este uşor, mai ales la început, când despărţirea este proaspătă. Iar când mai apare, mult prea curând şi o relaţie noua la unul dintre parteneri, panica este şi mai mare. Ţin minte că atunci când am auzit că fostul meu soţ are deja o relaţie, primul gând a fost la Ruxandra şi în niciun caz la mine.

Normal că te gândeşti că poate relaţia noua a fostului partener, poate afecta şi relaţia lui cu copilul, dar şi relaţia ta cu el. Însă dacă noi, toţi adulţii din viaţa Ruxandrei, avem ca prioritate fericirea ei, creşterea ei într-un mediu sigur şi sănătos, atunci nu este nicio problemă, dacă există relaţii noi în viaţa foştilor parteneri. Tocmai, cu cât ele sunt mai sănătoase şi mai profunde, cu atât este mai bine pentru copil”, mărturiseşte Ginghină pe blog.

Ioana a trebuit să se obişnuiască şi să o împartă pe Ruxandra cu tatăl ei. “Ţin minte că atunci când simţeam că o dau pe Ruxandra, pentru câteva zile, parcă se rupea ceva din mine. Fusesem obişnuită să stau cu ea zilnic. Rar, în toţi aceşti ani, am stat departe de ea. Şi când am filmat în Turcia, acum 10 ani, am luat-o cu mine, deci îmi era foarte greu să mă despart de ea. În capul meu, vina era doar a fostului soţ pentru asta, deci când venea să o ia, eram un pachet de nervi. Nu mă certam, mai ales de faţă cu Ruxi, însă acea energie, acea apăsare se simţea de la o poştă, iar copilul nu are nevoie de asta. Dar uşor, am învăţat să apreciez timpul în care rămâneam singură. Citeam, ieşeam, mă uitam la ce filme voiam eu, aşa că plecările Ruxandrei la tatăl ei s-au transformat în escapade frumoase şi linistite pentru mine.

Atunci am realizat că trebuie să am o relaţie frumoasa de parteneriat cu fostul. Mă face şi pe mine şi pe fiica mea fericită. Nu mi-a fost uşor, mai ales că am avut şi parte de atâta mediatizare, însă sănătatea Ruxandrei este pe primul loc şi pentru ea am învăţat să accept situaţia şi să merg cu capul sus mai departe”, povesteşte Ioana Gingină pe blog.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate