Ioana Ginghină, după ce Papadopol a fost surprins cu o altă femeie. "Oricum ar fi apărut, dar să nu fie atâtea săruturi pătimaşe"

17 august, 2019
5 ioana4 jpg jpeg

Alexandru Papadopol şi-a găsit o altă muză după despărţirea de Ioana Ginghină. La nici o lună de la divorţ, el a fost surprins în ipostaze tandre alături de o altă actriţă, nimeni alta decât Adriana Titieni. Ca nişte adolescenţi pătimaşi, cei doi şi-au împărţit săruturi în stradă. Ioana Ginghină recunoaşte că şi-ar fi dorit ca noua idilă din viaţa fostului său soţ să se fi petrecut în taină.

„Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a declarat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Actriţa nu şi-ar fi dorit ca Ruxandra să afle în acest mod că în viaţa tatălui său există o altă femeie. „La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă”, a mai spus Ioana. Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate