Ioana Ginghină nu ştie cum să îşi protejeze copilul. Ce a păţit actriţa

16 iulie, 2020
2 gi jpg jpeg

Ioana Ginghină se simte dezamăgită de vremurile pe care le trăim şi de felul în care oamenii reacţionează în timpul pandemiei. Actriţa se gândeşte în primul rând la sănătatea fetiţei sale.

“Stau cu copilul în braţe şi mă gândesc în ce ţară trăim.Citesc ştirile din ţară şi mă îngrozesc cum cresc, pe zi ce trece, cazurile de COVID, cum oamenii care sunt găsiţi pozitivi pleacă din spitale şi intră în contact cu alţi oameni, nepăsători la sănătatea celor din jur. Ţări din Europa ne-au închis graniţele, Grecia ia măsuri din ce în ce mai drastice, iar la noi nu se poate face nimic, pentru ca instituţii ale statului sabotează masurile de protectie a populaţiei în numele constituţionalitatii. Aşa şi eu cum fac? Cum îmi protejez copilul de aceşti oameni inconştienţi care nu vor să stea izolaţi dacă sunt bolnavi? Chiar nu înţeleg. Şi la o simplă gripă, nu te mai duci în colectivitate, stai acasă să te faci bine şi sa-i protejezi pe colegii tăi. Bun, nu crezi în covid, aşa, păi şi cum facem să nu mă întâlnesc cu tine pe stradă? Este de bun simţ în această perioadă să porţi mască în spaţii închise şi să păstrezi distanţa, iar dacă te-ai îmbolnăvit să stai în spital să te faci bine. Ce e aşa de greu?", spune Ioana Ginghină.

Actriţa s-a întors de curând dintr-o vacanţă în Grecia. "E pustiu, nu zici că eşti în Grecia în plin sezon. Lumea este relaxată, deşi s-au anunţat primele cazuri de COVID şi aici în Thassos. Noi respectăm regulile: purtăm mască în interior şi păstrăm distanţa. Nu e greu şi chiar ne dorim să fim sănătoşi", povestea Ginghină cu câteva zile în urmă.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg