Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice! Imagini superbe de la nunta actriței

24 septembrie, 2023

A spus marele „DA”! Ioana Ginghină a devenit sâmbătă soția lui Cristi Pitulice!

Ioana Ginghină s a căsătorit jpg

Sâmbătă, 23 septembrie, Ioana Ginghină a trăit una dintre cele mai frumoase momente din viața ei. Actrița în vârstă de 46 de ani a devenit soția lui Cristi Pitulice, bărbatul alături de care trăiește de o bună perioadă de timp o frumoasă poveste de iubire. 

Cei doi s-au cununat civil chiar în curtea casei în care locuiesc, grădina fiind special amenajată pentru eveniment. Momentul a fost unul cu totul special și pentru că Ruxandra, fiica vedetei și a lui Alexandru Papadopol, i-a fost mamei domnișoară de onoare. 

Astăzi, la o zi de la evenimentul special, Ioana Ginghină le-a arătat fanilor, pe Facebook, mai multe fotografii de la eveniment. În una dintre poze mireasa apare alături de ginere, amândoi fiind îmbrăcați în haine elegante. Vedeta a purtat o rochie lungă, simplă, la care a asortat o coroniță din flori naturale pe cap, iar în picioare a avut ciocate. 

Ioana Ginghină, despre nunta cu Cristi Pitulice: „Începutul poveștii noastre”

Cristi Pitulice a avut și el o apariție elegantă. „Cu o inimă plină de bucurie, vă împărtășesc primele instantanee de la o zi de neuitat. (...). Ce a făcut această zi cu adevărat memorabilă au fost surprizele nenumărate și clipele neprețuite. Acesta este doar începutul... mai urmează multe poze de la această zi magică. Abia aștept să vi le arăt!”, a transmis actrița, în mediul online. 

Ioana Ginghină a mai fost căsătorită

Înainte de nunta cu Cristi Pitulice, Ioana Ginghină a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, alături de care o are pe fiica Ruxandra. Înainte de a-l cunoaște pe actor, aceasta a mai avut un mariaj. 

Referitor la planurile de viitor alături de Cristi Pitulice, Ioana Ginghină s-a arătat entuziasmată într-un interviu pentru Spynews, însă a declarat că nu știe dacă va mai deveni mamă. 

„Mă vedeam până acum vreo jumătate de an (n.r mamă pentru a doua oară), am zis că 45 de ani ar fi așa cam limita. Nu de alta, dar vreau să fiu la fel de bună mamă cum am fost și pentru Ruxi și trebuie să ai și energia necesară.

La Ruxi, la 10 ani, aveam 30 și un pic, la copilul acesta aș avea acum 50 și un pic. E mare diferență și nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină”. 

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg