Ioana Ginghină, vacanţă de cinci stele în Dubai: "Aventura din deşert e în top pentru mine"

29 octombrie, 2021
5 gin3 jpg jpeg

La fix o lună de la ziua sa de naştere, Ioana Ginghina şi-a făcut un cadou de suflet: o mini-vacanţă în Dubai. Pentru câteva zile, frumoasa actriţa a vizitat Expo 2020 Dubai, deşertul unde a avut parte de adrenalină şi de lacrimi, nou inaugurata Ain Dubai, celebra Dubai Frame, Old Dubai cu ale sale bazaruri şi multe alte locuri din fascinantul Emirat.

Cum actoria îi curge prin vene, Ioana Ginghină nu se putea caza în altă parte decât la Paramount Hotels Dubai, acolo unde lumea filmului este adusă la viaţă încă de la prima pavelă din faţa hotelului. Apoi, actriţa a dat o fugă la celebrul Expo 2020 Dubai, mai ales că este atracţia momentului în Emirat. “Nu am reuşit să văd foarte multe. Este o zona imensă. Însă am fost fascinată de cum au organizat totul”. Deşi are o condiţie fizică de invidiat, ţinând cont că a făcut sport încă de mic copil,  timpul nu i-a permis să acopere în doar o zi suprafaţa echivalentă cu dimensiunea a 600 de stadioane de fotbal. Astfel că a preferat să petreacă timp în incinta anumitor pavilioane precum Romania, Serbia, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Woman’s Pavilion.

Lacrimi în deşert

Ioana a aflat multe despre deşertul din Dubai atât de la prieteni, cât şi din documentarea făcută, însă nicio secundă nu se poate descrie în cuvinte adrenalina pe care i-a oferit-o călătoria printre dunele de nisip. Apoi, surpriză: a ajuns la o tabără de cămile unde a văzdat şi peste pui, unul dintre ei nou-născut. Acolo, într-o atmosferă de ospitalitate tradiţională, pe perne ca în taberele beduinilor, cu mâncare tradiţională şi dansuri specifice, Ioana a vazut cel mai frumos apus din viaţă. A plâns ca un copil atunci când cămilele pe care le filmase, fotografiase şi alintase plecau la culcare, alături de beduinul lor. Imaginea lor şi omul îmbrăcat în alb, care avea în spate doar cerul întunecat şi lumina difuză din tabără, a emoţionat-o profund pe Ioana.

 “În deşert am avut şi un pic de adrenalină, pe care nu am mai simţit-o de când eram puştoaică şi făceam body jumping şi săream cu parapanta. Aventura din deşert e în top pentru mine, cu tot ce a însemnat ea: ferma de cămile, toate giumbuşlucurile de pe dunele de nisip, apusul acela minunat, după care tot spectacolul pe care l-am avut, cu dansuri. Belly dance-ul mi-a plăcut foarte mult, mai ales că eu sunt fascinată de acest gen de dans. Finalul nu mai zic, că mi-au dat lacrimile când am văzut cămilele cum se întorc acasă după o zi de muncă”, povesteşte actriţa.

“M-am simit foarte, foarte bine. Mi-am dorit să cunosc şi zona asta de Dubai. Mi-a plăcut tot ce am văzut în Souks, condimentele - de la cum arătau culorile la cum erau mirosurile, tot ce ne-a povestit Noorin (ghida), plimbarea cu Abra a fost foarte frumoasă, ne-am nimenit la un apus superb de soare. Toate textilele, cu toate culorile, se lăsase şi seara, era răcoare, ne simiţeam bine, într-o companie plăcută iar mâncarea a fost foarte bună. Am învăţat foarte multe. Numai despre asta vorbesc cu toată lumea de când m-am întors”, adaugă ea.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg