Ioana Maria Moldovan a trecut cu bine peste suspiciunile legate de cancerul de piele

1 noiembrie, 2010

După ce a trecut printr-o perioadă grea, în care viaţa a pus-o la încercare, prezentatoarea “Poveştirilor adevărate”, Ioana Maria Moldovan, revine în forţă la Acasă TV, luni, 1 noiembrie, de la ora 17.30.

După ce a trecut printr-o perioadă grea, în care viaţa a pus-o la încercare, prezentatoarea “Poveştirilor adevărate”, Ioana Maria Moldovan, revine în forţă la Acasă TV, luni, 1 noiembrie, de la ora 17.30.

Ioana Maria Moldovan a răsuflat uşurată după ce a aflat rezultatul ultimelor analize medicale, care i-au arătat că este sănătoasă, şi a lăsat în urmă suspiciunile legate de cancerul de piele.

Ioana se întoarce cu o nouă perspectivă asupra vieţii, aceea că ea merită trăită la maximum, cu o nouă atitudine, proaspată, vivace şi provocatoare: “Ştiu că nu pot să şterg cu buretele clipele prin care am trecut, dar vreau să mă întorc puţin altfel. Mi-am zis că, dacă am trecut cu bine peste toate, să şi împărtăşesc bucuria şi setea de viaţă din sufletul meu”, declară Ioana.

În perioada în care a lipsit de pe micul ecran, Ioana Maria Moldovan a mers la părinţii săi, la Târgu Mureş: “Simţeam nevoia să-mi văd familia dragă. Ca de fiecare dată, ai mei m-au aşteptat cu braţele larg deschise şi m-au răsfăţat. În cele câteva zile petrecute la Târgu Mureş m-am plimbat pe străzile copilăriei, am rememorat întâmplări hazlii, m-am odihnit şi am gătit împreună cu mama mea.”Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg