Ioana Țiriac a făcut furori la un eveniment din Egipt. Cum s-a afișat tânăra

12 octombrie, 2022
Ioana Natalia Țiriac7 PNG

Contul de socializare al frumoasei fiice a magnatului Ion Țiriac este urmărit de mii de oameni, iar tânăra are grijă să-i țină la curent cu noutățile din viața sa.

Și, mai ales, cu imagini din superbele locuri pe care le frecventează. Recent, frumoasa brunetă a participat în Egipt la un eveniment monden, iar ținuta sa a atras numeroase aprecieri. Un urmăritor a întrebat-o chiar dacă nu este însăși Cleopatra.

Singura fiică a miliardarului român a îmbrăcat o rochie lungă, mulată pe formele sale voluptoase, și despicată sexy pe picior. Decolteul Ioanei a fost și el spectaculos, iar tânăra și-a lăsat părul desfăcut, întins și a optat pentru o pereche de sandale cu toc și o poșetă clutch.

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Ioana Natalia a atras privirile la eveniment, dar le-a arătat prietenilor virtuali că s-a bucurat de atracțiile Egiptului din plin. Superba tânără a postat imagini în timp ce vizita ziua Templul din Luxor, iar în dreptul colajului foto, și-a îndemnat fanii să trăiască mereu clipa: ”Putere este să-ți trăiești mereu prezentul. Nu trăi niciodată în trecut sau în viitor”, și-a sfătuit Ioana Țiriac urmăritorii.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg