Ioana Petric: scrisoare pentru Moş Crăciun!

22 decembrie, 2014

Ioana Petric, simpatica prezentatoare a emisiunii Cronica Cârcotaşilor, este destul de inventivă şi chiar ironică şi când vine vorba să-i scrie celui responsabil cu cadourile de Crăciun. Să vedem ce-şi doreşte frumoasa roşcată de la Moşu'

Ioana Petric, simpatica prezentatoare a emisiunii Cronica Cârcotaşilor, este destul de inventivă şi chiar ironică şi când vine vorba să-i scrie celui responsabil cu cadourile de Crăciun. Să vedem ce-şi doreşte frumoasa roşcată de la Moşu'!

"Incredibil cum a mai tre­cut un an! Cum eşti? Toate bune? Ştiu că te pregăteşti intens pentru Crăciun şi că nu e treabă uşoară, deci în­cerc să nu mă lungesc prea mult cu vorba. Ţi-o spun pe aia dreaptă! Nu am fost cea mai cuminte anul ăsta. Ştii şi tu prea bine cât de mult am cârcotit în ultimul timp. Prin urmare, dacă nu o să găsesc nimic sub brad, e OK, te înţeleg. Totuşi, dacă te lasă sufletul, mi-aş dori nişte sărbători cu soare, valuri spumoase şi plimbări pe malul mării. Visuri, nu? Dacă e prea mult, mă mulţumesc şi cu puţină căldură în suflet şi nişte utilaje de deszăpezire. Vezi că mă bazez pe tine, pentru că autorităţile iar au fost luate prin surprin­dere de iarna care a venit tocmai acum, în decembrie.

Pe urmă, mai dă-mi, rogu-te, şi nişte sănătate, să mă pot bucura de toate. Şi cu ocazia asta, ca să nu zici că sunt egois­tă, fă-i bine şi pe soţii Lis, Guţă şi Narcisa, Beyonce de Româ­nia, Trăistariu şi gaşca veselă de la emisiunile astea wow, pă­cătoase şi amăruţe. Bine, nu chiar de tot, că mai avem nevoie de ei şi în următorul sezon de Cronicuţă. Şi în sfârşit, n-ar strica puţin noroc. Noroc de decizii bune, luate de politicieni cinstiţi, pentru un trai decent, într-o ţară prosperă. Nu, Moşule, nu delirez, sunt OK. Atâta doar că bucuria sărbătorilor mă face mai optimistă ca niciodată. Îţi mulţumesc în avans pentru toate astea, pentru că ştiu sigur că o s-o scoţi tu la capăt cumva. Aaaa da, şi pentru ciocolata aia mare, care nu îngraşă! Gata, hai, că timpu-i scurt. Spor la treabă şi Săr­bători fericite!

Cu aşteptări mari,

Ioana"Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg