Ion Ion Ţiriac s-a logodit cu Sorana Cîrstea, cea mai frumoasă jucătoare de tenis, după divorţul de Ileana Lazariuc

23 iulie, 2020
9 ion ion tiriac si sorana cirstea jpg jpeg

Oare iubirea pentru acelaşi sport i-a apropiat? Iată că Ion Ion Ţiriac, după divorţul de Ileana lazariuc, s-a logodit cu Sorana Cîrstea, nimeni alta decât românca considerată cea mai frumoasă jucătoare de tenis de la noi. Cum s-au îndrăgostit unul de altul? 

Nu ai de unde să ştii când Cupidon te loveşte cu săgeata iubirii! Poate că aşa s-a întâmplat şi în cazul relaţiei lor! Acum s-a aflat că fiul lui Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, are o relaţie de iubire cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Mai mult decât atât, cei doi s-ar fi logodit în mare secret.  Conform impact.ro, aceasta a primit un inel superb din partea lui Ion Ion Ţiriac.

"Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viaţa ei, însă apropiaţii ştiu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani şi se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi", au declarat apropiaţii cuplului. 

4 sorana cirstea 1 jpg jpeg

Ion Alexandru Ţiriac şi Sorana Cîrstea ar fi împreună de trei ani, adevarul.ro precizează că relaţia lor datează din timpul mariajului lui cu Ileana Lazariuc: "Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa", a spus un apropiat al familiei la sfârşitul lui 2019. 

Ion Ion Ţiriac a avut o relaţie de 17 ani cu Ileana Lazariuc. Cei doi s-au despărţit în secret şi au împreună doi băieţi, pe Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani). 

8 ion ion tiriac a fost casatorit cu ileana lazariuc jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate