Ion Ţiriac, implicat într-o nouă relaţie după divorţul de Ileana Lazariuc? Cu cine se iubeşte şarmantul brunet

14 octombrie, 2019
1 ileana jpg jpeg

Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc s-au despărţit în urmă cu doi ani, dar au preferat să treacă sub tăcere acest fapt. Ba mai mult, fiecare încearcă acum să îşi reconstruiască viaţa, dar, după câte se pare, Ion Ţiriac e cel mai norocos.

“Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a fost mesajul scris de Ileana Lazariuc pe un cont de socializare.

Îndrăgostit de tenis şi un admirator al frumuseţilor autohtone, Ion Ţiriac şi-ar fi animat viaţa după despărţirea de Ileana cu Sorana Cîrstea, o jucătoare de 29 ani, ce puţin asta spun cârcotaşii.

“Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Click.