Ionică din „Liceenii” s-a făcut rău! Mihai Constantin, în distribuția serialului „Tătuțu’”

19 iulie, 2024

Îl știți din cea mai tare gașcă de prieteni din celebra serie de filme pentru tineret, „Liceenii”, însă acum îl veți descoperi în nuanțe noi, mult mai sumbre.

Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg

Cum e să-l vedem pe veselul Ionică, cel care îi făcea tot felul de farse lui Isoscel (Tamara Buciuceanu) și se eschiva de la învățătură ba pentru a fugi la film sau la o prăjitură cu Geta (Cesonia Postelnicu), ba pentru a cânta în formație cu colegii săi ori a pune țara la cale cu Mihai (Ștefan Bănică Jr.) și Dana (Oana Sîrbu), cu o mină serioasă, ba poate chiar amenințătoare?

Ei bine, acum vom avea ocazia să-l vedem și așa pe actorul Mihai Constantin, care va îmbrăca haina unui interlop în mult așteptata continuare a serialului „Clanul”.

Transpuși la începutul anilor 2000, o parte dintre actorii care au făcut, prin personajele lor, un fenomen din serialul „Clanul” sunt pe platoul de filmare, acolo unde se conturează povestea din „Tătuțu’”. Alături de ei, nume mari din industrie se alătură producției, iar unul dintre rolurile importante, pe care îl vom descoperi din toamnă, este Nelu Stavrositu, interpretat de către actorul Mihai Constantin.

De-a lungul timpului, Mihai Costantin a fost văzut atât în producții cinematografice, cât și pe scena teatrului, cu roluri remarcabile, iar din toamnă, cei de acasă îl pot descoperi în noul serial „Tătuțu’”, unde va interpreta personajul Nelu Stavrositu care va avea legături importante cu Bebe Măcelaru`.

„Ce pot să vă spun despre Nelu Stavrositu este că va sta în coasta lui Bebe Măcelaru... sau, drept spus, Bebe se va băga peste el. O să fie o luptă de putere și orgolii, fiecare cu legea din „cartierul” său. Stavrositu se bucură și de familie, are o soție frumoasă și doi copii care îi vor da bătăi de cap. Mai multe, descoperiți voi din toamnă”, a spus actorul Mihai Constantin.

Nu ratați, din toamnă, povestea noului serial „Tătuțu’”.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg