Ionuţ Belei a câştigat sezonul 8 "Chefi la cuţite". Premiul în valoare de 30.000 de euro a ajuns la concurentul lui Sorin Bontea

17 decembrie, 2020
6 ionut belei a castigat chefi la cutite jpg jpeg

El e marele câştigător al sezonului 8 "Chefi la cuţite"! Ionuţ Belei a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro!

În ediţia din 16 decembrie 2020, Maria Şandru, Ionuţ Belei şi Roxana Blenche şi-au măsurat forţele, dar unul singur a fost ales câştigătorul „Chefi la cuţite” 2020, sezonul 8. Finala emisiunii „Chefi la cuţite” sezonul 8 a fost una cu adevărat spectaculoasă şi a ţinut publicul cu sufletul la gură. Surpriza a fost uriaşă atunci când publicul a descoperit cine e marele câştigător al premiului în valoare de 30.000 de euro. Trei bucătari de top au trecut prin ultima lor confruntare culinară şi au încercat să demonstreze cine este cel mai bun dintre cei buni. Maria Şandru, Ionuţ Belei şi Roxana Blenche au ajuns în marea finală „Chefi la cuţite” 2020, dar doar unul dintre ei a primit marele trofeu şi titlul de câştigător al sezonului 8.

10 finalisti chefi la cutite 2020 4 jpg jpeg

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite” 2020 de la Antena 1 a ajuns la final şi s-a descoperit cine e câştigătorul, în ediţia din 16 decembrie 2020. Au fost patruzeci şi patru de ediţii spectaculoase, ce au ţinut publicul cu sufletul la gură şi din care nu a lipsit nici sarea şi nici piperul.

După o nouă confruntare spectaculoasă a fost anunţat cine e câştigătorul „Chefi la cuţite” 2020, sezonul 8. Surpriza a fost mare atunci când fanii au aflat că Ionuţ Belei a pus mâna pe trofeul în valoare de 30.000 de euro şi pe titlul de câştigător „Chefi la cuţite”.

Cu lacrimi de fericire în ochi, Ionuţ Belei şi-a văzut visul devenit realitate după ce a devenit câştigătorul „Chefi la cuţite” 2020, sezonul 8.

4 ionut belei castigator chefi la cutite sezonul 8 4 jpg jpeg

Ionuţ Belei, primele declaraţii după ce a fost desemnat câştigător

"Va mulţumesc din inima tuturor! În primul rând @chef.sorinbontea.official doresc să va spun că mă înclin în faţă dumneavoastră şi va mulţumesc că mi-aţi dat şansa să fiu în această competiţie şi să demonstrez că nu v-aţi înşelat! Mulţumesc @sabina.ghe pentru susţinere şi pentru toate cuvintele frumoase şi încrederea oarbă pe care ai avut-o în mine! Părinţilor mei le mulţumesc că mi-au dat viaţă şi am ajuns aici datorită lor! Şi nu în ultimul rând echipei mele care mi-a fost alături în marea FINALĂ "Chefi la cuţite" 🎱! Noi toţi am câştigat astăzi @maximpaull @rizea_catalin88 @vasiliu.roberrt @chefmanoliu @coca_nicolae_eupsihie04 ❗️❗️❗️ Fiecare dintre voi aveţi o bucată din această farfurie!"

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}