Ionuţ Iftimoaie a împlinit 40 de ani. Fostul sportiv a sărbătorit în Madagascar

27 august, 2018
Ionut iftimoaie jpeg

Ionuţ Iftimoaie a împlinit pe 26 august 40 de ani şi şi-a aniversat ziua de naştere în frumoasa insulã Madagascar, acolo unde concureazã pentru trofeul „Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzatã de Antena 1 în aceastã toamnã.

image

Întrebat cum se simte la 40 de ani, Ionuţ a rãspuns fãrã sã stea pe gânduri: „Un om împlinit. Exact aşa pot sã mã definesc. Sunt mulţumit de viaţa pe care o am şi dacã Dumnezeu ar rândui sã mã mai nasc o datã, pas cu pas, aş vrea sã trec prin exact aceleaşi situaţii”, completând: „Îmi doresc ca Dumnezeu sã-mi dea sãnãtate, sã pot pãstra ceea ce am obţinut deja şi împreunã cu soţia mea sã ne creştem copiii frumos, sã îi vedem la casele lor. Îmi doresc sã trec la urmãtorul stadiu, sã devin socru şi bunic, sã mã bucur de fiecare etapã în parte“.

Concurent în echipa „Lemurilor”, Ionuţ este un obişnuit al confruntãrilor sportive, atât fizice, cât si psihice. „Mentalitatea de sportiv nu-mi dã altã variantã decât sã intru într-o competiţie cu gândul de a o câştiga. În momentul în care am plecat, prietenii mi-au urat sã mã întorc acasã cu marele premiu de 100.000 de euro. Şi eu m-am gândit la premiu, este adevãrat, dar nu la cei 100.000 de euro, ci la titlu, în primul rând. Eu sunt aici pentru trofeu! Aş fi ipocrit sã nu recunosc cã atunci când ai patru copii acasã e greu sã nu te gândeşti şi la partea financiarã”, a declarat însã acesta.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg