Ipostaze compromiţătoare cu Justin Bieber şi fiica lui Stephen Baldwin, în piscină!

23 ianuarie, 2015
justin bieber si hailey2 jpeg

Dacă zvonurile cum că Justin cuceritorul cel de 20 de ani ar fi iubitul uneia, ba iubitul alteia, au fost mereu contrazise, acum nu se poate nega o apropiere foarte intimă de Hailey Baldwin, una din prietenele lui.

Roiesc tinerele fete ale celebrităţilor pe lângă rebelul Justin, că mai c-am da crezare acelei “Bieber fever” . Nelipsite din cercul său apropiat de prieteni sunt mai ales Kendall Jenner (19) şi Hailey Baldwin (18) – ele între ele prietene bune şi modele!. Şi date fiind întâlnirile lor atât de frecvente şi intime, m-ai c-am spune că e şi ceva suspect la mijloc…

image

Însă dacă zvonurile cum că Justin cuceritorul cel de 20 de ani ar fi iubitul ba uneia, ba alteia au fost mereu contrazise, nu poate nega o apropiere foarte intimă de Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, cu care cântăreţul a fost prins jucându-se şi distrându-se în piscine sa de la casa proprie din Beverly Hills. Justin a negat că cei doi ar fi iubiţi, însă pozele chiar vorbesc de la sine şi spun cu totul altă poveste. Una amoroasă, evident!

image

Justin şi Hailey stau foarte apropiaţi pe marginea pisicine, râzând şi chicotind, lipiţi unul de celălalt, în pielea goală - o ipostază chiar interzisă celor care sunt doar prieteni şi nimic mai mult. Mai ales că la vârsta lor atât de fragedă şi sensibilă, hormonii îşi fac de cap în voie. Amândoi au mai fost văzuţi zilele acestea şi la cumpărături împreună, însă fără nici un gest de tandreţe publică.

image

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg