Ipostaze penibile cu vedete meditând pe Instagram!

21 ianuarie, 2015
rp gisele bundchen jpg jpeg

După atâtea selfie-uri, belfie-uri şi alte trăsnăi de-ale vedetelor plictisite şi dependente de atenţia publică, a apărut un nou trend în materie de fotografii personale: pozele cu tine meditând, dar în absolut orice loc şi situaţie posibilă! De la salonul de beauty la şedinţe foto sau în colţuri de natură, nud sau cu hainele pe tine, după ce l-ai cunoscut pe Dalai Lama sau nu...

Cert este că meditaţia în sine, ca tehnică de relaxare şi organizare a gândurilor, cu inducerea calmului şi-a stării de bine, în pace totală şi cadre liniştite. Iar pozele cu vedetele parcă surprinse meditând pe Instagram este de-a dreptul penibil, căci cu greu am crede că s-a nimerit cineva să le pozeze fără să ştie. Ori să umble pe conturile lor de socializare. Prin urmare, roluri de fiinţe spirituale în trend pe Internet nu prea merge mână-n mână cu meditaţia... dar în fine.

Să vedem ce vedete s-au trezit în ipostaze penibile, imitând cu lipsă de talent arta meditaţiei.

Gisele Bundchen

A fost o norocoasă că l-a întâlnit pe Dalai Lama. Pentru a comemora marea şansă, s-a pozat din nou cu ochii închişi şi palmele lipite – aşa cum s-a mai fotografiat, de altfel – într-un cadru exotic, de vis. Se pare că a petrecut 3 zile de tăcere, pentru a amplifica efectul de meditaţie.

image

Miranda Kerr

Altă frumuseţe, altă meditaţie. Deşi teoretic este nevoie de o ambianţă foarte plăcută şi liniştită, zgomotele din fundal, ale uscătorului şi-ale oamenilor care au grija de fotomodel nu par s-o deranjeze prea mult din “stare”.

Kelly Rowland

Înainte să nască, artista s-a pregătit temeinic pentru a naşte un copil cât mai uşor. Dar nu ştim cât de calm s-a trezit bebeluşul ei pe lume, în ciuda sesiunilor de fitness şi meditaţie.

Vanessa Hudgens

Când îţi permiţi, mai meditezi şi într-un cadru exotic, luxuriant, pe iaht dacă se poate.

image

Michelle Rodriguez

Mai curajoasă din fire, actriţa care nu ştie ce să mai facă cu viaţa ei personală – ba e cu fete, ba e cu băieţi – ştie un lucru sigur: meditaţia se face doar în natură, cu tot ce ţi-a dat Mama Natură – nud.

Hilaria Baldwin

Regina yoghinilor, soţia lui Alec Baldwin a trecut la meditaţie şi la coafor. Ba chiar a corupt şi alte persoane să i se alăture!

image

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}