Ipoteza crimei capătă contur? Iată cine l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu înainte de a muri! De ei fugea designerul

6 mai, 2019
1 razvan ciobanu a murit 2 jpg jpeg

Ultima zi a lunii aprilie a fost una tristă pentru lumea modei: Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier extreme de grav, iar de atunci au ieşit la iveală tot felul de ipoteze despre decesul designerului.

Iniţial, s-a spus că sunt luate în calcul trei ipoteze: accident, crimă şi sinucidere. După care, mai multe surse din cadrul poliţiei ar fi afirmat că doar primele două ipoteze mai rămân viabile, cu toate că oamenii legii sunt aproape siguri că Răzvan Ciobanu a murit din cauza accidentului, nefiind ucis. Însă, cu fiecare zi care trece, presa tabloidă afirmă tot mai are că celebrul designer a fost omorât!

Răzvan Ciobanu, urmărit de cămătari?

Potrivit informaţiilor care apar zilnic în presă şi care au fost confirmate acum de apropiaţii lui Răzvan Ciobanu, cât şi de designer în urmă cu mai multe luni, acesta nu o ducea bine din punct de vedere financiar şi avea datorii la mai multe persoane. Din păcate, acum ies la iveală şi detalii uitate sau neştiute: Răzvan Ciobanu avea datorii la cămătari şi cumpăra droguri pe datorie!

Aceste informaţii au fost făcute public de jurnaliştii de la Spy News, care au dezvăluit că de ceva vreme pe urmele lui Răzvan Ciobanu erau două clanuri interlope, unul din Bucureşti şi unul din Constanţa. Iar faptul că designerul a plecat la mare a fost un moment bun pentru ca aceştia să-i spargă casa din Capitală, dar şi de a-l urmări pe litoral.

9 razvan ciobanu restaurant mamaia 2 jpg jpeg

În filmările apărute în presă şi care au fost realizate în ultimele ore din viaţa lui Răzvan Ciobanu se poate observa că acesta se deplasa ciudat, fără a avea un scop anume, comportamentul lui dând de bănuit. „Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: «De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?». Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă“, a spus un ospătar care a intrat în contact cu designerul.

Răzvan Ciobanu a fost ucis?

Filmarea a fost realizată în jurul orei 18.00, iar unele persoane afirmă că încă de la acea oră Răzvan Ciobanu îi avea pe interlopi pe urmele lui. Mai mult decât atât, unele voci spun că, înainte de a face accident, maşina în care se afla designerul era condusă de un alt bărbat, iar ei erau urmăriţi de o altă maşină. Din câte se pare, şoferul ar fi sărit din maşină pe câmp, înainte de accident, astfel că în momentul în care autovehiculul a intrat în copaci, doar Răzvan Ciobanu se mai afla în maşină.

8 patru filmari cu razvan ciobanu o tanara sustine ca era in masina cu un alt barbat jpg jpeg

Mai mult decât atât, potrivit celor de la Cancan, o tânără a scris pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu că are informaţii potrivit cărora designerul a fost ucis, iar oamenii legii ştiu acest lucru, însă muşamalizează crima: „Sunt patru filmări din Năvodari şi una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înaintea accidentului. Se vede clar că sunt doi bărbaţi în maşină. Poliţia are aceste informaţii, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii ştiu de ce“.

Un alt martor, citat de România TV, a afirmat că oamenii legii i-au cerut filmările de pe camerele de supraveghere din zona accidentului, însă i-au disărut aproximativ 18 minute de pe înregistrări.

Informaţiile potrivit cărora Răzvan Ciobanu avea probleme cu interlopii pot fi luate în calcul, mai ales deoarece numele designerului a apărut în două dosare legate de consumul şi traficul de droguri. Prima dată, el a fost acuzat că ar consuma droguri în anul 2010, atunci când cei de la Observator realizat un material în care l-au prezentat şi pe dealer-ul Raj, care i-ar fi vândut substanţe interzise lui Răzvan Ciobanu, iar a doua oară când numele designerului apărea într-un astfel de dosar a avut loc în vara anului 2018.Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg