Ipoteză halucinantă: Vladimir Putin ar avea cel puțin trei dubluri: „vorbitorul”, „diplomatul” și „petrecăreţul”

4 octombrie, 2022

Liderul de la Kremlin ar avea mai multe sosii, care ţin discursuri şi se duc la evenimente în locul său.

7 vladimir putin jpg jpeg

Șeful serviciilor secrete ucrainene readuce în discuție un zvon mai vechi, potrivit căruia Kremlinul se folosește de mai multe dubluri ale președintelui rus, din rațiuni de securitate. Astfel, potrivit lui Kirill Budanov, şeful Direcţiei principale de informaţii a Ministerului Apărării al Ucrainei, Vladimir Putin ar avea nu mai puțin de trei dubluri.

„Eu personal nu sunt un „expert Putin”, să spunem aşa. Pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care le depistez imediat. Câţi sunt cu adevărat – trebuie doar să colectăm mai multe informaţii”, a afirmat Kirill Budanov în cadrul unui interviu.

În mediul online, a apărut chiar şi un tabel cu dublurile lui Putin, printre care: „Putin vorbitorul”, „Putin diplomatul” sau „Putin petrecăreţul”. De altfel, Budanov avertiza încă de acum două luni de existența mai multor sosii ale președintelui rus, cu comportamente, gesturi şi înălţimi diferite. „Au comportamente diferite, maniere diferite, mișcări diferite, uneori chiar înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a menționat șeful serviciilor de informații militare ucrainene. „Dublurile se pot schimba în funcție de evenimentul la care trebuie să apară liderul de la Kremlin”, a mai spus acesta.

Pentru a-și susține ipoteza, Budanov ne face atenți la imaginile cu Putin din timpul unei vizite la Teheran, unde, când a coborât din avion, s-a mișcat curios de repede, spre deosebire de alte apariții, în care a fost surprins deplasându-se cu greutate. „Vă rog să priviți momentul ieșirii lui Putin din avion. Este cumva Putin?”, a întrebat Budanov, insinuând că Putin și-a trimis dublura la Teheran.

Anterior, și activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a spus că Putin foloseşte periodic serviciile dublurilor care îndeplinesc funcţii operaţionale. Însă Vladimir Putin nu ar fi singurul care a apelat acest truc. Și alți lideri de la Kremlin precum Iosif Stalin și Leonid Brejnev ar fi apelat la dubluri de-a lungul timpului pentru a nu-și pune în pericol viața.



Recente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg