Ipoteză halucinantă: Vladimir Putin ar avea cel puțin trei dubluri: „vorbitorul”, „diplomatul” și „petrecăreţul”

4 octombrie, 2022

Liderul de la Kremlin ar avea mai multe sosii, care ţin discursuri şi se duc la evenimente în locul său.

7 vladimir putin jpg jpeg

Șeful serviciilor secrete ucrainene readuce în discuție un zvon mai vechi, potrivit căruia Kremlinul se folosește de mai multe dubluri ale președintelui rus, din rațiuni de securitate. Astfel, potrivit lui Kirill Budanov, şeful Direcţiei principale de informaţii a Ministerului Apărării al Ucrainei, Vladimir Putin ar avea nu mai puțin de trei dubluri.

„Eu personal nu sunt un „expert Putin”, să spunem aşa. Pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care le depistez imediat. Câţi sunt cu adevărat – trebuie doar să colectăm mai multe informaţii”, a afirmat Kirill Budanov în cadrul unui interviu.

În mediul online, a apărut chiar şi un tabel cu dublurile lui Putin, printre care: „Putin vorbitorul”, „Putin diplomatul” sau „Putin petrecăreţul”. De altfel, Budanov avertiza încă de acum două luni de existența mai multor sosii ale președintelui rus, cu comportamente, gesturi şi înălţimi diferite. „Au comportamente diferite, maniere diferite, mișcări diferite, uneori chiar înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a menționat șeful serviciilor de informații militare ucrainene. „Dublurile se pot schimba în funcție de evenimentul la care trebuie să apară liderul de la Kremlin”, a mai spus acesta.

Pentru a-și susține ipoteza, Budanov ne face atenți la imaginile cu Putin din timpul unei vizite la Teheran, unde, când a coborât din avion, s-a mișcat curios de repede, spre deosebire de alte apariții, în care a fost surprins deplasându-se cu greutate. „Vă rog să priviți momentul ieșirii lui Putin din avion. Este cumva Putin?”, a întrebat Budanov, insinuând că Putin și-a trimis dublura la Teheran.

Anterior, și activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a spus că Putin foloseşte periodic serviciile dublurilor care îndeplinesc funcţii operaţionale. Însă Vladimir Putin nu ar fi singurul care a apelat acest truc. Și alți lideri de la Kremlin precum Iosif Stalin și Leonid Brejnev ar fi apelat la dubluri de-a lungul timpului pentru a nu-și pune în pericol viața.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg