Ipoteza lansată de Emma Heming: e "greu de știut" dacă soțul Bruce Willis e conștient de demența sa

26 septembrie, 2023

Emma Heming a a oferit un prim interviu la TV după ce a fost făcut public diagnosticul de demență al soțului ei, celebrul Bruce Willis. Ea a spus că e "greu de știut" dacă actorul este conștient de starea lui și de deteriorarea stării de sănătate.

Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg

Fostul fotomodel a apărut luni în emisiunea „Today” de la NBC alături de Susan Dickinson, CEO al Asociației pentru Degenerare Frontotemporală, pentru a ajuta la lansarea Săptămânii Mondiale de Conștientizare a Demenței.

„Demența este grea", i-a mărturisit Heming, în vârstă de 45 de ani, coprezentatoarei emisiunii "Today", Hoda Kotb. „Este greu pentru persoana diagnosticată, este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce, sau pentru mine, sau pentru fetele noastre. Când spun că este o boală de familie, chiar este".

În martie 2022, familia lui Bruce Willis a dezvăluit public faptul că acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care afectează procesarea limbajului și abilitățile de comunicare ale unei persoane. De asemenea, Bruce Willis s-a retras din actorie în acel moment.

Apoi, în februarie 2023, familia lui Bruce Willis a dezvăluit că starea actorului s-a agravat și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Emma Heming, care se autointitulează cu mândrie "partenera de îngrijire" a lui Willis, a declarat că aflarea diagnosticului actorului din "Die Hard" "a fost o binecuvântare și un blestem".

Ea a explicat: „Să înțeleg, în sfârșit, ce se întâmplă, pentru a putea fi în acceptarea a ceea ce este. Asta nu face ca totul să fie mai puțin dureros, dar faptul că sunt... la curent cu ceea ce i se întâmplă lui Bruce face ca totul să fie puțin mai ușor".

Emma Heming, care are două fete alături de actor, pe Mabel, de 11 ani, și Evelyn, de 9 ani, a declarat că diagnosticul lui Bruce Willis "le învață atât de multe: cum să iubească, cum să aibă grijă, și este un lucru cu adevărat frumos printre tristeți".

Totuși, nimic din toate acestea nu a fost ușor pentru familie. În august 2023, Emma Heming le-a dezvăluit tuturor pe Instagram că întotdeauna încearcă să "caute ceva frumos" în zilele ei "stresante". Ea a spus: „Știu că pare că nu-mi trăiesc viața cea mai bună, dar trebuie să fac un efort conștient în fiecare zi pentru a trăi cea mai bună viață pe care o pot.

Fac asta pentru mine, fac asta pentru cei doi copii ai noștri și fac asta pentru Bruce, care nu ar vrea ca eu să trăiesc altfel. Așa că nu vreau să se înțeleagă greșit că sunt bună, pentru că nu sunt. Nu sunt bună."

Heming a adăugat că încearcă să dea "tot ce are mai bun" în fiecare zi.

Emma Heming și Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, s-au căsătorit în martie 2009. Actorul a fost căsătorit cu prima sa soție, actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, din noiembrie 1987 până în octombrie 2000. Ei sunt părinții fiicelor Rumer, în vârstă de 34 de ani, Scout, în vârstă de 32 de ani, și Tallulah, în vârstă de 29 de ani.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg