Irina Fodor, probleme în Mexic. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la America Express

6 iunie, 2022

A înlocuit-o pe Gina Pistol la America Express și e fericită să descopere în fiecare zi tradițiile acestui loc care are atât de multe de oferit. Cu toate astea, Irina Fodor întâmpină și ceva probleme de sănătate în Mexic.

 Soția lui Răzvan Fodor a dezvoltat o alergie la soare, deși a folosit protecție.

“Mexicanii nu privesc Viața de Apoi ca o ruptură definitivă de cei dragi, așa că Dia de Muertos (Ziua Morților) este ziua când vămile între viață și moarte sunt deschise și este motiv de sărbătoare și de reconectare cu cei care au trecut în neființă. Localnicii ne-au povestit cu drag și răbdare despre tradițiile și obiceiurile care se țin în această zi specială, iar noi i-am ascultat cu atenție, fermecați și îndrăgostiți iremediabil de cultura țării lor. Ajungem în scurt timp în Mexico City și nu mai pot de nerăbdare să văd cum arată unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume.

Între timp, îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, povestește Irina.

irina112 jpg

Prezentatoarea recunoaște că îi e tot mai greu să păstreze legătura cu cei dragi. “Dacă organismul meu s-a obișnuit cu schimbarea de fus orar, încă nu pot realiza că, la noi acasă e deja noapte la ora la care postez eu. Uneori, îi sun pe cei dragi la ore nepotrivite, alteori îi salut cu “bună dimineața”, când ei se pregătesc să închidă ziua. Trebuie să mai umblu la reglajul fin, să mă obișnuiesc și cu asta”.



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg