Irina Fodor, probleme în Mexic. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la America Express

6 iunie, 2022

A înlocuit-o pe Gina Pistol la America Express și e fericită să descopere în fiecare zi tradițiile acestui loc care are atât de multe de oferit. Cu toate astea, Irina Fodor întâmpină și ceva probleme de sănătate în Mexic.

 Soția lui Răzvan Fodor a dezvoltat o alergie la soare, deși a folosit protecție.

“Mexicanii nu privesc Viața de Apoi ca o ruptură definitivă de cei dragi, așa că Dia de Muertos (Ziua Morților) este ziua când vămile între viață și moarte sunt deschise și este motiv de sărbătoare și de reconectare cu cei care au trecut în neființă. Localnicii ne-au povestit cu drag și răbdare despre tradițiile și obiceiurile care se țin în această zi specială, iar noi i-am ascultat cu atenție, fermecați și îndrăgostiți iremediabil de cultura țării lor. Ajungem în scurt timp în Mexico City și nu mai pot de nerăbdare să văd cum arată unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume.

Între timp, îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, povestește Irina.

irina112 jpg

Prezentatoarea recunoaște că îi e tot mai greu să păstreze legătura cu cei dragi. “Dacă organismul meu s-a obișnuit cu schimbarea de fus orar, încă nu pot realiza că, la noi acasă e deja noapte la ora la care postez eu. Uneori, îi sun pe cei dragi la ore nepotrivite, alteori îi salut cu “bună dimineața”, când ei se pregătesc să închidă ziua. Trebuie să mai umblu la reglajul fin, să mă obișnuiesc și cu asta”.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG