Irina Fodor, probleme în Mexic. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la America Express

6 iunie, 2022
stanga
dreapta
irina14 jpg
irina19 jpg
irina177 jpg
irina122 jpg
irina128 jpg

A înlocuit-o pe Gina Pistol la America Express și e fericită să descopere în fiecare zi tradițiile acestui loc care are atât de multe de oferit. Cu toate astea, Irina Fodor întâmpină și ceva probleme de sănătate în Mexic.

 Soția lui Răzvan Fodor a dezvoltat o alergie la soare, deși a folosit protecție.

“Mexicanii nu privesc Viața de Apoi ca o ruptură definitivă de cei dragi, așa că Dia de Muertos (Ziua Morților) este ziua când vămile între viață și moarte sunt deschise și este motiv de sărbătoare și de reconectare cu cei care au trecut în neființă. Localnicii ne-au povestit cu drag și răbdare despre tradițiile și obiceiurile care se țin în această zi specială, iar noi i-am ascultat cu atenție, fermecați și îndrăgostiți iremediabil de cultura țării lor. Ajungem în scurt timp în Mexico City și nu mai pot de nerăbdare să văd cum arată unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume.

Între timp, îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, povestește Irina.

irina112 jpg

Prezentatoarea recunoaște că îi e tot mai greu să păstreze legătura cu cei dragi. “Dacă organismul meu s-a obișnuit cu schimbarea de fus orar, încă nu pot realiza că, la noi acasă e deja noapte la ora la care postez eu. Uneori, îi sun pe cei dragi la ore nepotrivite, alteori îi salut cu “bună dimineața”, când ei se pregătesc să închidă ziua. Trebuie să mai umblu la reglajul fin, să mă obișnuiesc și cu asta”.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg