Irina Loghin, într-o formă fizică grozavă la 82 de ani. Artista a detaliat ce regim de viaţă are şi ce a mâncat de Crăciun

28 decembrie, 2021
1 irina loghin png png

Cu ce gânduri încheie Irina Loghin anul 2021 şi cum face de se menţine atât de bine la 82 de ani? Artista a mărturisit, într-un interviu acordat Mihaelei Bârzilă, la Antena 3.

Într-un cadru de poveste, cu un brad minunat împodobit, Irina Loghin a vorbit despre viaţa sa şi ce o bucură la vârsta aceasta. Artista a explicat că a eliminat carnea din dieta sa, doar că uneori, dacă se află în turnee şi nu are încotro, mai mănâncă un piept de pui, dar niciodată cu plăcere. Porcul nu îşi găseşte niciodată locul la masa sa de Crăciun, lucru agreat şi de familia sa. Irina Loghin pregăteşte sarmale de peşte, multe salate, ghiveci şi tocăniţe de legume.

Toată lumea se întreabă cum reuşeşte să arate atât de bine la cei 82 de ani pe care îi are, însă Irina Loghin nu are neapărat un secret. Faptul că face sport zilnic, atât cât îi permite organismul, mănâncă sănătos, fără carne, şi are grijă ce consumă, îi asigură artistei de muzică populară un stil de viaţă sănătos.

stanga
dreapta
2 irina loghin png png
3 irina png png

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin, în interviul acordat Antena 3.

Foto: Captură YouTubeRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg