Irina Shayk a ales izolarea în Manhattan, alături de fostul iubit al Mădălinei Ghenea

31 martie, 2020
1 screenshot 2020 03 31 at 11 28 56 png png

După despărţirea de Amber Heard la începutul anului trecut, dealerul de artă elveţian, Vito Schnabel, era surprins alături de frumoasa româncă, Mădălina Ghenea, pe blaja vedetelor din St.Barts. Iată că la fix un an distanţă, paparazzi l-au fotografiat, în plină pandemie, la o plimbare prin Manhattan alături de supermodelul Irina Shayk. 

Au trecut zece luni de când Irina Shayk a încheiat  relaţia cu tatăl fiicei ei, Bradley Cooper, după cinci ani împreună. Ei bine, se pare că modelul a depăşit momentul şi are un nou partener, nimeni altul decât Vito Schnabel, cunoscut drept un mare cuceritor la Hollywood. Acesta are un generos palmares VIP, având relaţii mai mult sau mai puţin pasagere cu vedete precum: Heidi Klum, Amber Heard, Liv Tyler, Demi Moore sau Elle Macpherson.

screenshot 2020 03 31 at 11 09 45 png png

Astăzi, ziarul britanic Daily Mail a publicat, în exclusivitate, un set de imagini cu ei doi, nerespectând rigorile izolării, căci în New York este stare de alertă, generată de numeroasele cazuri de infectare cu Covid-19. Dacă în timpul plimbării au respectat regula de a purta mască, paparazzi i-au surprins chiar în faţa apartamentului lui fără. Presa internaţională comentează acum că niciunul dintre ei nu respectă măsurile impuse de autorităţi, care spun că nu te poţi duce în vizită la altcineva, decât dacă locuieşti împreună cu persoana respectivă. Încă de la începutul lunii martie, primarul din New York a impus restricţii locuitorilor oraşului, rugându-i să rămână acasă, cu excepţia ieşirilor esenţiale, pentru a preveni o răspândire rapidă a coronavirusului.

Cu toate acestea, se pare că Irina Shayk şi Vito Schnabel au încălcat aceste reguli şi asta indică faptul că există mai mult decât prietenie între ei. Dacă se va confirma, aceasta ar fi prima relaţie oficială a modelului după despărţirea de Bradley Cooper, în iunie 2019.

Cea mai lungă relaţie a lui Vito cu o vedetă a fost cea cu Heidi Klum, care a durat din 2014 până în 2017.Recente pe Ok! Magazine

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG