Irina Shayk, fără lenjerie intimă la Cannes. A purtat o rochie cu decupaje îndrăzneţe

11 mai, 2018
'Sorry Angel (Plaire, Aimer Et Courir Vite)' screening arrivals   Cannes jpeg

Este de o frumuseţe naturală şi nu se sfieşte să poarte cele mai sexy outfituri care să-i scoată în evidenţă silueta de invidiat. Irina Shayk a fost printre cele mai apreciate apariţii de pe covorul roşu de la Cannes în cea de-a doua zi a prestigiosului festival de film.

image

A apărut într-o rochie roşie, chiar dacă asta pare un clişeu, alegerea aceleiaşi culori cu cea a covorul pe care păşeşte, dar într-o asemenea ţinută proaspăta mămică nu a trecut neobservată. Ba mai mult, a întârit ideea fanior că iubitul său, Bradley Cooper, este cel mai norocos bărbat cu o asemenea rusoaică frumoasă acasă.

image

Modelul în vârstă de 32 a renunţat la lenjerie intimă pentru o creaţie pretenţioasă. La premiera filmului "Sorry Angel" a îmbrăcat cea mai sexy rochie, cu decupaje în zonele intime, lanţuri şi crăpături îndrăzneţe pe picior. Cu aşa un trup de zeiţă ar fi fost păcat să nu opteze pentru o rochie extravagantă care i s-a potrivit perfect, fie ea şi una care poate a lăsat multă piele la vedere şi care a necesitat multă atenţie atunci când modelul a defilat în bliţurile fotografilor.

image

Rochia nu a avut decolteu, dar a compensat în partea de jos cu tăieturi în jurul taliei, a şoldurilor şi lăsând picioarele frumoase la vedere. Iar accidentele nu au lipsit. Irina a rămas fără unul dintre lanţurile cu care era accesorizată rochia, dar a continuat să defileze pe covorul roşu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Doar este o profesionistă.

image

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg