Irina Shayk şi-a sărbătorit sarcina printr-un ”baby shower”. Bradley a ajutat la organizare!

15 martie, 2017
Irina Shayk Bradley Cooper png

Asemenea tuturor mămicilor celebre, Irina Shayk a pus la cale un ”baby shower” pentru a-l sărbători pe micuţul care va face cunoştinţă cu lumea în doar câteva săptămâni!

Au organizat ”baby shower”, la începutul acestei luni

Potrivit unor surse citate de E!News, la începutul acestei luni, modelul rus şi partenerul ei de viaţă, actorul Bradley Cooper, au organizat ”baby shower”, o petrecere care se dă cu câteva luni sau săptămâni înainte de naştere. La organizare a ajutat şi mama actorului, Gloria, cu care Irina se-nţelege extrem de bine.

Irina şi mama ei, Olga, care de asemenea era prezentă

O sursă a povestit pentru publicaţia amintită anterior că a fost vorba de o petrecere intimă la care au luat parte doar prieteni foarte apropiaţi, dat fiind faptul că cei doi au fost extrem de discreţi în timpul acestei sarcini. Totuşi, petrecerea a fost una ca la Hollywood. ”Au avut baby shower, luna aceasta, în Los Angeles. Bradley a fost prezent şi a ajutat cu tot ce a putut. El şi mama sa se asigurau că totul decurge cum au plănuit”, a declarat respectiva sursă.

Irina şi ”soacra”

Chipurile, invitaţii au servit, în timpul evenimentului de zi, aperitive diverse, iar atmosfera a fost una relaxantă. La urmă, cei apropiaţi i-au dăruit Irinei cadouri preţioase: ”Erau multe jucării şi haine semnate de designeri mari, toate cu un preţ pe măsur. Irina zâmbea până la urechi”.

Acest apropiat a vorbit şi despre silueta Irinei, care pare să fi suferit transformări mari în această perioadă. ”A avut multe pofte şi şi-a dat voie să mănânce orice. Iubeşte să fie însărcinată şi să poarte copilul ei şi-al lui Bradley”, a comentat respectiva sursă.

foto: Instagram / HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg