Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a avut cancer: "Am primit cea mai mare palmă de la viaţă"

14 octombrie, 2020
6 irina stroia cancer 3 jpg jpeg

Irina Stroia s-a f─âcut remarcat─â publicului larg ca ispit─â la "Insula Iubirii". Acum ea a dezv─âluit prin ce cump─ân─â a trecut, c├ónd a fost diagnosticat─â cu cancer. A avut mult de suferit, ├«n lacrimi a dezv─âluit despre perioada dificil─â prin care a trecut. 

Irina Stoia a fost una dintre ispitele de la Insula Iubirii, emisiunea difuzat─â la Antena 1. Dincolo de micul ecran, iat─â c─â aceasta a tr─âit la ├«nceputul acestui an un episod negru, unul pe care l-a dep─â┼čit cu greu. A fost diagnosticat─â cu cancer. A vrut s─â ┼úin─â totul departe de ochii tuturor, chiar ┼či de ochii mamei sale care are multe probleme de s─ân─âtate:

"La ├«nceputul anului am fost diagnosticat─â cu o form─â de cancer. Pe scurt, am primit cea mai mare palm─â de la via┼ú─â. Nu puteam s─â pl├óng, s─â ├«mi manifest frica sau emo┼úiile ├«n vreun fel pentru c─â mama mea a trecut prin destule ├«n via┼úa ei ┼či s─â m─â vad─â ┼či pe mine la p─âm├ón┼ú, ar fi distrus-o ┼či mai tare dec├ót vestea c─â unul dintre copiii ei are o boal─â ce poate ucide.

stanga
dreapta
5 irina stroia insula iubirii cancer 4 jpg jpeg
2 irina stroia cancer 4 jpg jpeg
6 irina stroia cancer 3 jpg jpeg
4 irina stroia cancer 2 jpg jpeg
5 irina stroia cancer 1 jpg jpeg

Pandemia mi-a permis s─â fac pu┼úine seturi de analize, un medic m-a consultat ├«nainte de starea de urgen┼ú─â, al┼úi trei au primit doar analizele f─âcute ├«nainte de nebunia global─â, online. Cei trei din urm─â ├«mi spuneau c─â au avut cazuri cu analize asem─ân─âtore care au trecut peste, dar ┼či cazuri care ├«n 3 luni au murit. ├Änghe┼úam dup─â fiecare apel. Pentru prima dat─â m-am ├«nchis ├«n mine, ├«ncerc├ónd s─â ascund c├ót mai ad├ónc fric─â. Nop┼úi la r├ónd adormeam pl├óng├ónd cu g├óndul c─â dac─â mor, cine mai are grij─â de mama mea, de fratele meu?", a dezv─âluit ea. 

Din fericire, Irina Stroia s-a vindecat, acum e mai bine: "Iubi┼úii mei frumo┼či, dac─â nu a┼úi fi fost voi ├«n lunile astea, nu ┼č┼úiu ├«n ce m─âsur─â starea mea psihic─â ar fi fost bun─â. Scriu cu lacrimi ├«n ochi, de fericire c─â v─â am ├«n via┼úa mea, pentru c─â voi, al─âturi de familie, ├«mi sunte┼úi bog─â┼úia. Mi-a┼úi f─âcut cel mai mare cadou prin simpla prezen┼ú─â, suportul necondi┼úionat ┼či crizele de r├ós oferite. S─â ├«mi tr─âi┼úi voi mie, pentru c─â f─âr─â familie ┼či f─âr─â voi prezentul ar fi fost cu totul diferit", a mai spus Irina, ispita de la Insula Iubirii, potrivit wowbiz.ro.

4 irina stroia cancer 2 jpg jpeg

Irina Stroia a avut probleme ├«n familie. Ea a dezv─âluit c─â rela┼úia toxic─â a p─ârin┼úilor ei a fost unul dintre motivele pentru care a decis s─â mearg─â la Insula Iubirii ┼či s─â ajute cuplurile s─â se cunoasc─â mai bine.

"Ai mei au avut o c─âsnicie dificil─â. Au stat 17 ani ├«ntr-o rela┼úie toxic─â. Mama a f─âcut stop cardiac c├ónd a aflat c─â m─â duc la Insula Iubirii. S-a uitat la sezonul trei. Dup─â ce s-a uitat a zis: mami, du-te, c─â mi-ar fi pl─âcut ┼či mie ca ├«n 17 ani (n.r. c─âsnicie), cineva s─â ├«mi deschid─â ochii"

Foto: Facebook