Irinel Columbeanu, supărat din nou pe Monica Gabor

22 martie, 2016
Irinel Columbeanu Monica Gabor jpeg

Milionarul român are noi discuţii cu fosta lui soţie, care n-a mai plătit pensia alimentară pentru Irina.

Iri şi Moni, o telenovelă fără sfârşit.

Invitat în emisiunea „Agentul VIP“, Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre cât de mult se mai ocupă Monica Gabor de fetiţa lor, Irina. Întrebat de gazda emisiunii, Cristian Brancu, când a fost ultima oară când Monica şi-a onorat obligaţia de-a plăti pensia alimentară, milionarul a răspuns că: „Sincer, am cam pierdut şirul, dar e vorba de multe luni, de aproape 8 luni. Pe vechiul cod civil, după două luni, iar după noul cod, după trei luni poţi să încerci să faci o executare silită, lucru care din câte am auzit e cam greu, sau poţi să faci o plângere penală, ceea ce nu cred că voi face, pentru că se poate lăsa cu puşcărie între 6 luni şi 3 ani ori cu amendă penală. A fost lume care m-a sfătuit să fac acest lucru. Dar, pentru mine, singurul barometru care există e Irina. Iar eu nu vreau ca, peste ani, ea să vadă în ziar chestia asta şi să mă întrebe: «Tati, ce ai făcut?» Mie suma de 1.000 de lei mi se pare penibilă pentru averea Monicăi, mai ales că am înţeles că aniversarea ei a fost făcută cu 20.000 de euro“, a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

image

„Eu nu vreau să vorbesc aici de pedepse. Dar dacă acea sărbătorire a zilei de naştere ar fi costat cu 2.000 de euro mai puţin, era la zi cu plata pensiei alimentare şi nu mai făcea subiectul discuţiei de azi“, a contiuat el.

image

Irina Columbeanu

De cealaltă parte, potrivit unor SMS-uri citite în platou de Irinel Columbeanu, Monica Gabor insinueză că fostul ei soţ e tot mai obosit şi nu înţelege cum un bărbat de 60 de ani are nevoie să-i ceară bani unei femei de nici 30 de ani, considerând că oricum i-a făcut cadoul vieţii lui, pe Irina, de care se bucură de 9 ani încoace.

Monica Gabor

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au fost căsătoriţi între iulie 2006 şi februarie 2011 şi au împreună o fetiţă. În urma divorţului, Irina, acum în vârstă de 9 ani, a rămas în grija milionarului, în timp ce mama ei a emigrat în Statele Unite, unde locuieşte cu un alt milionar, asiaticul Mr. Pink, cu care s-ar fi logodit anul trecut.

Mr. Pink şi Monica Gabor.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg