Irinel Columbeanu... viaţa şi opera

8 octombrie, 2010

Irinel Columbeanu e constant supralicitat. Nu e nici măcar atât de bătrân cum pare. Prima dată când l-am văzut într-o revistă, l-am estimat undeva la vreo 70 de ani. Voi înţelegeţi cum Columbeanu e mai tânăr ca Ilie Năstase?! E prezentat sub stereotipul “cunoscutul om de afaceri”. El are de-a face cu orice în afară de afaceri. Irinel e un băiat de bani gata. Tatăl său, Ion Columbeanu, a făcut parte din toate guvernele până prin anul 1998. Omului acesta i-au ieşit multe. Până şi numele băiatului i-a reuşit teribil. L-a anticipat perfect. Pe principiul “Uite-l! Hai să-i spunem Irinel!”.

El este totuşi un investitor. A investit foarte mult în femei. Multe dintre ele au devenit şi au rămas celebre. Un exemplu e Anna Lesko. Înţeleg de la prieteni de-ai mei care mai ştiu lucruri că, pe vremea aceea, Irinel a avut un atac de cord şi a trecut peste această dramă ajutat de tânăra viitoare artistă. Medical vorbind, unul dintre efectele întâmplării de tipul ăsta e dezinhibarea. Atunci a început Irinel să devină ce e acum. Aş vrea s-o aplaud pe Monica Columbeanu pentru prestaţia de ieri, de la Acces Direct. A făcut instrucţie cu cele două ameţite care explică cum toată povestea e un act vindicativ. Că Irinel nu le-a respectat. Le-au respectat cei de la tabloidele pentru care au pozat ca şi când ar fi lesbiene. Au pozat ca idee, bineînţeles. Ele altfel… nişte doamne.

Au mai fost amatori în meseria asta care au explicat că Irinel a vrut să-şi facă publicitate. Că uite-l că se uită spre telefonul care filmează. Irinel nu vrea să apară. E tipologia care răspunde la telefon, te refuză arogant şi-l închide. Aroganţa fiind distanţa dintre ceea ce eşti şi ceea ce ai vrea să fi. Băieţii de bani-gata nu dau interviuri. Şi Poponeţ refuză să apară. Îşi conştientizează postura. Irinel pe lângă ăştia e şi mototol. În spatele tăcerii uneori e intuiţia că “tăcătorul” nu vorbeşte că n-are chef.

La Columbeanu nu cheful e problema. Îl cunoaştem de suficient timp încât să tragem concluzia că nu tace inteligent. Tace mototol. Cu toate acestea, el urmează sau urma să fie profesor la şcoala de talente a Monicăi Columbeanu. Aş sincroniza ultimele două poveşti. Aţi fost superficiali cu Irinel Columbeanu. Cele două ameţite erau la cursuri, băi! Irinel îşi luase postura de profesor în serios, pentru că el este şi pare un om serios. Dar nu asta e ştirea importantă în ceea ce-l priveşte. Băi, omul ăsta a pierdut, în medie, din averea tatălui său, cam vreo 20 de milioane de euro pe an, în ultimii trei. Deci asta e ştirea care contează despre “cunoscutul om de afaceri”.Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}