Irlandezii au aruncat cu sticle în Axl Rose

3 septembrie, 2010

Axl Rose, liderul formaţiei Guns N' Roses, a părăsit scena O2 din Dublin, Irlanda, în timpul concertului ce-a avut loc pe 1 septembrie, din cauză că fanii

Axl Rose, liderul formaţiei Guns N' Roses, a părăsit scena O2 din Dublin, Irlanda, în timpul concertului ce-a avut loc pe 1 septembrie, din cauză că fanii au aruncat cu o sticlă spre el. Aceştia erau iritaţi de faptul că formaţia a întârziat mai mult de o oră, informează enterteinment.ie.

Astfel, după ce au aşteptat mai bine de o oră apariţia lui Axl Rose, fanii au început să huiduie şi să arunce cu sticle spre scenă. Chiar în timpul primei melodii din concert, "Welcome to the Jungle", Axl Rose s-a oprit din cântat după ce un fan a aruncat o sticlă spre el.

"Încă o sticlă şi plecăm acasă! Am venit aici ca să ne distrăm şi sperăm că şi voi la fel, dar dacă mai aruncaţi doar o singură sticlă ..ne-am cărat de aici", a declarat furios liderul formaţiei. După câteva melodii, însă, fanii au aruncat alte sticle, aşa că Axl Rose a oprit concertul şi a ieşit de pe scenă.

Ulterior, mai mulţi reprezentanţi ai organizatorilor au urcat pe scenă, rugând publicul să nu mai arunce cu obiecte spre formaţie, pentru ca show-ul să poată continua. Formaţia Guns N' Roses s-a întors pe scenă şi a terminat concertul în faţa unui public foarte restrâns şi iritat. Trupa va concerta şi la Bucureşti pe 21 septembrie.