Isabel Preysler, fosta soţie a lui Julio Iglesias, şi Mario Vargas Llosa: o poveste de dragoste neaşteptată

18 octombrie, 2015
Mario Vargas Llosa si Isabel Preysler GettyImages 489622530 jpeg

 Ce alăturare neaşteptată! Şi ce dragoste de poveste s-a ţesut între fosta soţie a lui Julio Iglesias şi celebrul scriitor peruan.

image

Dacă ar fi existat un premiu Nobel pentru dragoste, Mario Vargas Llosa (79) ar fi putut fi unul dintre candidaţii vizaţi să-l câştige. Ori pentru longeviva căsnicie cu verişoara sa, Patricia (70), alături de care a trăit o jumătate de secol, ori tocmai pentru sacrificarea acestui mari­aj în numele altui amor, numit Isabel Preysler. „Am terminat. Acum simt ce înseamnă fericirea. Nu mi-a mai rămas mult timp“, i-ar fi spus el consoartei sale, după 50 de ani de căsnicie. Şi da, e vorba despre acea Isabel Preysler (64), prima soţie a celebrui cântăreţ spaniol Julio Iglesias şi mama artiştilor Julio Iglesias Jr. şi Enrique Iglesias.

Căci, atunci când a văzut-o, la o cină găzduită de Prinţul Charles, la Londra, scriitorul peruan a rămas vrăjit de frumu­seţea spanioloaicei de origine filipineză, supranumită „Perla Manilei“. Şi trebuie să fi fost peste măsură de emoţionat atunci când aceasta a apărut la prima lor întâlnire în doi, într-un re­staurant din Madrid – unde, de altfel, au fost şi surprinşi în fotografiile publicate în presa spaniolă. Cei doi şi-au continuat idila pe litoralul portughez şi în paradisiaca insulă caraibea­nă Mustique şi, timp de opt luni, în ciuda tuturor evidenţelor, n-au suflat niciun cuvânt despre dragostea lor. Până recent, când însuşi laureatul premiului Nobel pentru literatură din 2010 a confirmat relaţia pe pagina sa de Twitter.

Isabel, însă, ca fostă jurnalistă şi vedetă de televiziune, a fost ceva mai rezervată. Chiar dacă îl cunoştea personal de mai mulţi ani pe Llosa, de pe vremea când îl intervievase în Saint Louis, în 1986, acum se aflau pe alte poziţii şi a aşteptat momentul propice pentru a-şi face ieşirea în public la braţul lui. Iar inaugurarea, pe celebra arteră Fifth Avenue, din New York, a unui nou shop Porcelanosa (brand al cărei ambasa­doare este de 35 de ani încoace), părea ocazia ideală.

Aşa se face că Isabel şi Mario şi-au făcut apariţia, în seara cu pricina, ţinându-se de mână şi întâmpinându-şi, ca o ade­vărată familie, celebrii oaspeţi: Sarah Jessica Parker, Richard Gere, Irina Shayk, Chelsea Clinton, Carolina Herrera, Alfon­so Diez (ultimul soţ al ducesei de Alba), ambasadorul Spaniei în SUA şi alţii asemenea. Şi tot atunci au fost dispuşi să vorbească în premieră despre relaţia lor. „La Londra, am trăit un moment foarte intens şi, de atunci, relaţia noastră s-a tot consolidat şi s-a îmbogăţit şi suntem foarte siguri de ceea ce facem. Nu ne-am imaginat vreodată că vom fi împreună, dar nici n-a fost o decizie precipi­tată. Iar Mario nu e obişnuit ca presa să-l urmăreas­că peste tot. Din fericire, am avut sprijinul necon­diţionat al copiilor noştri“, a povestit Isabel Preysler pentru revista Hola!. Întrebată cum resimte dragostea la această vârstă, Isabel a răspuns: „Dragostea este mereu aceeaşi, dar, aşa cum spune Mario, experien­ţa adaugă sentimentelor o anume înţelepciune“. Cât despre relaţia lor, Isabel şi-o doreşte „lungă, dura­bilă şi fericită şi în care îl voi ajuta pe Mario să-şi scrie în continuare una dintre etapele esenţiale ale vieţii sale“. Şi îndrăznim să credem că Llosa a găsit în Isabel Preysler acest atât de personal „Paradis de după colţ“, pe care l-a căutat o viaţă întreagă.

Foştii parteneri

image

Isabel Preysler s-a căsătorit cu Julio Iglesias în 1971 (foto dreapta), iar din mariajul anulat în 1979, au rezultat trei copii: Chabeli, Julio Iglesias Jr. şi Enrique Iglesias. Ea mai are alte două fete, din alte două căsnicii: pe Tamara, fiica lui Carlos Falcó, cu care Isabel a fost căsătorită între 1980 şi 1985, şi pe Ana Boyer, fata lui Miguel Boyer, un fost ministru spaniol de finanţe, alături de care a stat până la decesul acestuia, în 2014. În prezent, Preysler are un business în industria cosmeticelor şi colaborări cu branduri de lux precum Ferrero Rocher, Suárez, Manolo Blahnik, Chrysler şi Porcelanosa.

image

foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg