Isabelle Adjani: frumoasa părăsită. Dezamăgirile ce au marcat viaţa actriţei franceze

17 august, 2020
1 isa jpg jpeg

La 65 de ani, actriţa franceză exersează fericirea în solitudine, după o viaţă sentimentală mult prea zbuciumată şi dureroasă.

A fost una dintre cele mai frumoase şi dorite actriţe - iar frumuseţea ei aparte, aerul ei misterios şi acel je ne sais quois nu s-au pierdut pe chipul ei atins, acum, de vreme. Dar pe cât de frumoasă şi dorită a fost, destinul ei a fost unul paradoxal nefericit. A trăit poveşti celebre de dragoste, dar în ciuda statutului de sex simbol, Isabelle a fost o femeie părăsită de doi bărbaţi faimoşi. Părăsită urât, părăsită în momente de cumpănă. În 1989, franţuzoaica şi enigmaticul britanic Daniel Day Lewis formau unul dintre cele mai speciale cupluri din lumea cinematografiei. Splendida Isabelle avea 35 de ani şi părea că-şi găsise jumătatea, fiindcă amândoi aveau acel mix de stranietate şi sex appeal.

Şase ani mai târziu, însă, Isabelle avea să descopere o faţă şocantă a lui Daniel Day Lewis: actorul a părăsit-ochiar când Adjani era însărcinată cu fiul lor, Gabriel. La un an şi jumătate de la naşterea lui Gabriel, Daniel s-a căsătorit cu Rebecca Miller, fiica dramaturgului Arthur Miller. „Sper ca această nuntă să însemne sfârşitul zilelor lui de infidelitate“, a spus atunci cu demnitate Isabelle. „Nu vreau să mai văd femei tratate aşa cum am fost eu de către el. Înţeleg să fii afemeiat atâta vreme cât le spui asta deschis femeilor, le spui de la început că nu le vei fi credincios. Un astfel de bărbat nu ar trebui să fie judecat atâta vreme cât nu se prezintă drept bărbatul visurilor tale. Aş fi vrut ca Daniel să-mi fi spus asta de la început. I-aş fi zâmbit şi i-aş fi spus: eşti incredibil de şarmant, dar eu îmi doresc o relaţie stabilă şi serioasă“.

Pentru Isabelle, Gabriel era cel de-al doilea copil - ea fiind deja mama lui Barnabe, băiatul din relaţia cu cineastul Brunos Nuytten. Daniel nu şi-a dorit, din păcate, să fie prezent în viaţa lui Gabriel - dar are cu Rebecca doi fii, iar mariajul lor, deşi blamat de mulţi în ziua nunţii, a trecut proba timpului, cei doi având 24 de ani de căsnicie... Pentru Isabelle, în schimb, fericirea nu a venit nici ulterior, când a părut că şi-a revenit din suferinţa provocată de Daniel, logodindu-se cu un alt bărbat faimos: muzicianul Jean-Michel Jarre.

La începutul anilor 2000, alcătuiau cuplul de aur al Franţei. În 2004, Adjani a primit, însă, o nouă lovitură grea: Jarre a părăsit-o pentru o altă femeie. Ea îl iubea cu disperare. El se îndrăgostise de Anne Parillaud. Isabelle era, pentru a doua oară, părăsită în cel mai dur mod, deşi atâtea femei din lumea întreagă o invidiau pentru frumuseţea şi succesul ei. Azi, Isabelle se declară o fericită celibatară şi susţine că poţi descoperi fericirea singur. „Prea mult avem obiceiul de-a ne pune fericirea în mâinile altora, de-a ne baza pe alţii. Eu am descoperit că nu e rău să fii singur“, spune actriţa care, după atâta suferinţă, a demonstrat că a lăsat cu adevărat trecutul în urmă şi chiar anul acesta s-a împăcat cu Anne Parillaud, femeia care i l-a furat cândva pe Jean-Michelle Jarre.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg