Își ascunde tristețea și dezamăgirea? Apariția atipică a lui Jennifer Lopez după revederea cu Ben Affleck

23 septembrie, 2024

Aceasta este ea... acum. Jennifer Lopez a atras atenția cu cea mai recentă apariție, după ce zilele trecute s-a revăzut cu Ben Affleck, soțul de care e în plin proces de divorț, și cu copiii lor.

Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg

Sâmbătă, Jennifer Lopez s-a afișat în Beverly Hills, California, la o săptămână după ce a fost văzută sărutându-și soțul de care e în divorț, Ben Affleck, în timpul unei ieșiri cu el și cu și patru dintre copiii lor.

Pentru ieșirea din acest weekend, ea a purtat un cardigan lung, de culoare burgundy, un top negru și blugi evazați. De asemenea, și-a accesorizat look-ul cu o pălărie neagră, ochelari de soare, cercei mari aurii, tocuri și o geantă maro cu franjuri. Putem spune că Jennifer Lopez a avut o apariție atipică, ea mereu avea un look perfect, cu părul atent aranjat și haine impecabile. 

Între timp, în cealaltă parte a orașului, Ben Affleck a fost văzut lăsându-l pe fiul său Samuel, în vârstă de 12 ani, acasă la fosta soție Jennifer Garner. Toate aceste apariții de sâmbătă au loc la o săptămână după ce Ben Affleck, în vârstă de 55 de ani, și Jennifer Lopez au fost văzuți la un brunch cu copiii la Polo Lounge de la Beverly Hills Hotel. Copiii lui Affleck, Seraphina, 15 ani, și Samuel, precum și gemenii lui Lopez, Emme și Max, 16 ani, au fost fotografiați intrând cu ei în hotel pe 14 septembrie. Fiica de 18 ani a lui Affleck, Violet, care este plecată la facultate, nu era cu ei.

În interior, fostul cuplu a fost văzut „ținându-se de mână și sărutându-se”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Page Six. „Copiii erau cu ei, dar la o masă separată”. Doar câteva zile mai târziu, cântăreața și actorul s-au reunit la un eveniment.

Potrivit TMZ, Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut front comun în timp ce își susțineau copiii la școala la care sunt înscriși în Los Angeles. Surse din interior au spus că au fost „cordiali” și „total în regulă unul cu celălalt”. Totul se întâmplă după ce Jennifer Lopez a depus actele pentru divorțul de Ben Affleck. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg