Îşi doreşte Eva Longoria copii cu Jose Antonio Baston?

22 decembrie, 2015
eva longoria GettyImages 494625412 jpeg

Sunt împreună de doi ani, s-au logodit de curând, însă capitolul „copii„ este unul închis momentan, căci după spusele actriţei ”din viaţa lor nu lipseşte nimic”.

Jose Antonio Baston şi Eva Longoria

Agenda Evei Longoria este ”full” în această perioadă. Pe lângă cariera sa, actriţa are de pregătit o nuntă demnă de o celebritate. Cu toate acestea, un lucru important nu se găseşte pe „agenda de lucru” a actriţei şi a logodnicului său: un copil.

Eva a declarat că nu se grăbeşte să aibă un urmaş, din moment ce nu simte că e cazul să facă acest pas: ”Tocmai am împlinit 40 de ani, aşa că mă gândeam... ”oare mi se scurge timpul”? Poate că ar trebui să mă gândesc la copii, însă simt că viaţa mea este deja plină.”, a declarat simpatica actriţă pentru revista People.

E important de ştiut, totuşi, că Jose Antonio are deja trei copii dintr-un mariaj anterior, iar Eva s-a comportat ca şi o mamă pentru ei: ”Au fost un dar minunat în viaţa mea. Nu simţim că ne lipseşte ceva că nu avem un copil al nostru. Suntem ”full”. Dar dacă e să vină ceva, o să fie ca cireaşa de pe tort”, declara Eva despre copii logodnicului său, dar şi despre ideea de a deveni mamă.

Eva Longoria şi logodnicul său

Actriţa de 40 de ani şi-a anunţat logodna cu Jose Antonio Baston printr-o fotografie inedită, făcută în vacanţa lor în Dubai, pe când acesta din urmă a îngenunchiat în faţa Evei.